Dansk totalleverandør indenfor stillingsannoncering
Kvalitets- og serviceydelser siden år 2000
Mere end blot stillingsannoncering
Ring nu: 70 20 31 00


Hvorfor Job-Support?

Job-Support har flere brugere pr. jobannonce end nogen anden udbyder, men vi er også meget mere end blot stillingsannoncering! Som markedets eneste totalleverandør tilbyder vi flere HR-serviceydelser end nogen anden udbyder i Skandinavien, og vi er altid klar til at tilpasse os dine specifikke behov og ønsker fra Employer Branding til e-Rekrutteringssystemet, OHRMS®.

Job-Support.dk er en af landets førende internetbaserede jobportaler. Vi tilhører den skandidaviske del af HR2Work Inc.

Vort overordnede formål er at tilbyde vore annoncører en effektiv rekruttering med markedets højeste kvalitet og service. Vi arbejder samtidig for at tilbyde en jobportal med fokus på høj brugerfunktionalitet, hastighed og i respekt for den enkelte brugers privatliv.

Vor danske jobportal blev lanceret i Danmark den 27. marts 2000, og vi har siden tilbudt en række unikke værktøjer og serviceydelser til både jobsøgende og annoncører.

At vi som den første internetbaserede jobportal gennem vore Profilannoncer kunne efterleve en annoncørs design manual, og at vi gang på gang formåede at fastholde den høje kvalitet i annoncørernes stillingsannoncer, hvilket efter vor bedste overbevisning har været med til at flytte markedet over til, i større grad end tidligere, at fokusere mere på produktets reelle indhold for annoncørerne.

Som annoncør har du mulighed for gratis at modtage vort online magasin, HR-News, der bl.a. indeholder artikler om enmer der berør Human Resource området og vore annoncører generelt.Vi har gennem de sidste 10 år som kunde hos Job-Support oplevet en høj service og kvalitet, der har bidraget til en god eksponering af såvel virksomheden som de ledige job.

Cheminova A/S