OHRMS - Projektassistent

Reducer dit tidsforbrug ved rekruttering af nye medarbejdere. Din projektassistent er altid online, aldrig syg og reducerer dit administrative tidsforbrug væsentligt fra det sekund din stillingsannonce går online.

Din OHRMS® - Projektassistent opsættes af Job-Support.dk, når du har en aktuel rekruttering, eventuelt samtidig med booking af din stillingsannonce. Din OHRMS® - Projektassistent sikrer dig derudover også at alle ansøgere lige fra søgningsprocessen, samtale indkaldelse til modtagelsen af eventuelt afslag, får en ensartet, personlig og professionel oplevelse af rekrutteringsforløbet i din virksomhed.

Udover din OHRMS® - Projektassistent assisterer dig i kommunikationen med ansøgerne, så hjælper den dig også med at bevare overblikket. Det er slut med at lede efter notater og korrespondance med ansøgeren – din OHRMS® - Projektassistent sikrer dig det fulde overblik.

Du er aldrig i tvivl om hvor langt den enkelte ansøger er i processen og med din OHRMS® - Projektassistent kan du fokusere din energi på dine kvalificerede ansøgere, afholdelse og evaluering af jobsamtaler og lade din ORHMS® - Projektassistent om at klare resten.

Kontakt din kundekonsulent på tlf 70 20 31 00 næste gang du skal rekruttere en ny medarbejder.