Virksomhedspræsentation - Medium

Brug Job-Support til at præsentere din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads.
Ønsker du at give fremtidige medarbejdere indblik i din virksomhed som arbejdsplads?
Så er en virksomhedspræsentation hos Job-Support sikkert noget for dig.


Tiltræk kvalificerede ansøgere, som matcher din virksomhed.

Med en virksomhedspræsentation får din virksomhed et udstillingsvindue, hvor mange kandidater færdes. Med en virksomhedspræsentation tegnes der et præcist billede af din virksomhed som arbejdsplads og samtidig giver du de jobsøgende en lettilgængelig indgang til din virksomhed.

Du øger gennemsigtigheden og kan dermed tiltrække kandidater, der matcher både faglige krav og det sociale miljø på arbejdspladsen. Med andre ord øger virksomhedspræsentationen dine muligheder for at tiltrække de helt rigtige kandidater - både på kort og lang sigt.


Hvad er en virksomhedspræsentation?

En virksomhedspræsentation indeholder en præsentationsside, hvor du kan beskrive din virksomhed som arbejdsplads. Budskabet udformes med tekst, grafik og gerne video, så det sælger din arbejdsplads bedst muligt.

Produktion og opsætning er i de bedste hænder hos vor medieafdeling, som løser opgaven på baggrund af de ønsker du måtte have, eventuelt med udgangspunkt i materialer du allerede ligger inde med.

Virksomhedspræsentationen ligger med stort logo i virksomhedsoversigten hos Job-Support og bliver eksponeret ved alle virksomhedssøgninger.

Logo med link til virksomhedspræsentationen udsendes hver dag i hele perioden, til samtlige jobsøgende der har tilmeldt sig Jobmail service hos Job-Support, så kontakt din kundekonsulent allerede i dag og få det optimale ud af din fremtidige rekruttering.