24. november 2017  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Arbejdsmiljø- og sikkerhedschef
Havnevej 33
DK-3300 Frederiksværk
Tlf.: 4777 0333
www.dansteel.dk
Kontaktinformation:
Teknisk chef
Allan Thomasen
ALT@NLMK.com
Tlf.: 4778 2420 / 2323 1366
Vi søger snarest en dygtig og erfaren arbejdsmiljø- og sikkerhedschef. Vores motto er "Safety first" og målet er "nul arbejdsulykker". Vi arbejder målrettet med arbejdsmiljø og sikkerhed inden for alle områder, og du vil som arbejdsmiljø- og sikkerhedschef skulle varetage og organisere arbejdsmiljø og sikkerhed på virksomheden samt for eksterne håndværkere og underleverandører.
Arbejdsopgaver:
  • Sikre overholdelse af gældende regler inden for arbejdsmiljø og sikkerhed i forhold til arbejdsmiljøloven.
  • Risikostyring i forbindelse med interne vedligeholdelsesopgaver.
  • Sikkerhed i forbindelse med eksterne håndværkere og leverandører.
  • Forhindre nedslidning og forbedre trivslen blandt medarbejdere.
  • Ansvarlig for beredskabsplanen.
  • Faglig ansvarlig for AM-funktionen og kvaliteten af virksomhedens AM-arbejde samt teknisk rådgivning til medarbejdere og ledere.
  • Gennemførelse af årlige arbejdsmiljødrøftelser.
  • Undervisning og formidling.
  • Synlighed i organisationen i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed.
  • Videreudvikle virksomhedskulturen "Ta' vare på hinanden".
Kvalifikationer:
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for arbejdsmiljø og sikkerhed samt flere års erfaring fra en lignende stilling i en større produktionsvirksomhed eller evt. fra byggebranchen.
Koncernsproget er engelsk, og du behersker engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt. Desuden behersker du dansk i skrift og tale. Det er vigtigt, at du har gennemslagskraft og kan formidle vig+ge og komplicerede informationer til medarbejdere på alle niveauer.
Du skal kunne trives på en travl og til tider farlig arbejdsplads, hvor fysisk og psykisk arbejdsmiljø og sikkerhed er højt prioriteret, og hvor man aldrig går på kompromis med sikkerheden.
Vi tilbyder:
Du vil indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere i en resultatorienteret virksomhed, hvor nøgleordene er sikkerhed, kvalitet og effektivitet. Vi kan tilbyde et spændende og fagligt udfordrende job på en international virksomhed - et af Europas mest moderne pladevalseværker.
Ud over et spændende job kan vi tilbyde velordnede arbejdsforhold, god kantine, pensions- og sundhedsordning samt andre atraktive personalegoder.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
DanSteel
NLMK DanSteel A/S beskæftiger ca. 400 medarbejdere og er en del af NLMK Europe, som ejes af OJSC Novolipetsk Steel, NLMK i Rusland.
NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på 550.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, trykbeholdere, byggeindustrien, transport og vindmølleindustrien. Størstedelen af produktionen eksporteres.
©2000-2017 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2017