19. januar 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
SOS Børnebyerne
Studiejob i Fundraising hos SOS Børnebyerne
(tidsbegrænset januar - juni 2018)
Få praktisk erfaring med arbejdet i en NGO med et studiejob hos SOS Børnebyerne, hvor du bliver en del af holdet bag den årlige landsindsamling.
Om jobbet
For fjerde år i træk afholder SOS Børnebyerne i maj 2018 landsindsamling. Som studiemedhjælper skal du være med til at understøtte og udvikle arbejdet med landsindsamlingen, så vi får det bedst mulige resultat. Du bliver en del af Fundraisingafdelingen, hvor du i tæt samarbejde med projektlederen for landsindsamlingen skal sikre processerne omkring rekruttering af indsamlere, sørge for at alt klapper på indsamlingsdagen og hjælpe med opfølgning efter indsamlingen.
Du bliver tovholder på en række administrative processer og kommer bl.a. til at lave dataudtræk, indgå aftaler med banker og være primus motor på arbejdet med markedsføring af egen-indsamlinger. Du vil få en berøringsflade med kolleger på tværs af organisationen.
Vi tilbyder et spændende og udviklende studiejob, hvor du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor ambitionerne er høje, samtidig med du gør en forskel for verdens forældreløse og udsatte børn.
Om dig
Du har en god tal- og data forståelse og gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt. Du har sikkert erfaring med projektkoordinering og er initiativrig, pålidelig og struktureret.
Du har et godt overblik og er en god planlægger. Du har let ved at lære nyt og er interesseret i fundraising, kampagner og events - gerne med erfaringer fra studiet.
Studieretninger
Marketing, business, organisation og ledelse.
Om stillingen
Stillingen er tidsbegrænset med start medio januar 2018 frem 1. juni 2018 og fastsat til 15 timer per uge. Vi stiller en arbejdsplads med pc til rådighed.
Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt projektleder på landsindsamlingen Lotte Philipp Genz på lge@sosbornebyerne.dk eller 51 58 87 79.
Søg hvis du
Er studerende ved en relevant uddannelse f.eks. Cand. Merc., kommunikation eller lignende.
Du kan også bare skynde dig at sende din ansøgning samt et CV.
Vi holder samtaler løbende.
SOS Børnebyerne giver forældreløse og udsatte børn en familie, en tryg barndom og en uddannelse. I Danmark arbejder vi med fundraising, formidling og programarbejde. Organisationen har været igennem en positiv periode med gode resultater i et højt tempo, og vi håber, at du vil være med til at fortsætte udviklingen.
Du kan læse mere om SOS Børnebyerne på www.sosbornebyerne.dk.
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018