16. januar 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
All rights reserved - Job-Support Group
Folketinget
Koordinator til Folketingets Bygesekretariat
Unik mulighed for et afvekslende koordinatorjob med Folketingets bygge- og renoverings-
projekter som fagområde.
Folketingets Byggesekretariat søger en koordinator med god energi, en struktureret arbejdstilgang og med naturlige evner for service og samarbejde.
I mere end 100 år har Christiansborg været midtpunkt – både som et markant vartegn i København og som ramme for det danske folkestyre. Den særlige stemning og de unikke rammer, der findes i Folketinget, kan blive en del af dit nye arbejdsliv. Arbejdsopgaverne i Folketingets Byggesekretariat er mangeartede, men har primært fokus på udvikling og vedligeholdelse af Folketingets lokaler, interiør og tekniske installationer.
Dine primære arbejdsopgaver
 • At være koordinerende tovholder på forskelligartede ad hoc opgaver, bl.a. indkomne sager fra Folketingets Drifts- og Vedligeholdelsesenhed og sager til Folketingets Direktion og Præsidium.
 • At bistå byggechefen og øvrige kolleger med sparring og administrativ assistance.
 • Administrativ tovholder på Byggesekretariatets varierende opgaver, herunder mødebooking, kalenderhåndtering, mødeforberedelse og opfølgning, tidsregistrering, økonomiopfølgning mv.
 • forbindelse med møder vil du ligeledes stå for mødeforplejning samt øvrige praktikaliteter.
 • Udvikle og dokumentere de administrative arbejdsgange.
 • Sekretær for Folketingssalens driftsudvalg, hvor du i et konstruktivt samarbejde med udvalgets formand og medlemmer sætter rammerne og sørger for opfølgning fra udvalgsmøderne.
 • Byggesekretariatets superbruger i forhold til Folketingets elektroniske journaliseringssystem, hvor du er med til at sikre korrekt dokumentation.
 • Generelt vil du agere som en samlende figur i forhold til enhedens forskellige aktiviteter, og skal derfor have en god forståelse og situationsfornemmelse i forhold til denne nøglefunktion.
Din arbejdsplads
Du vil indgå i Byggesekretariatets team på fem meget engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som i det daglige samarbejder og sparrer med stor respekt for hinandens tværfaglighed. Kulturen i Folketingets Byggesekretariat er særdeles inkluderende, det er en enhed, hvor der hersker en uformel omgangstone og hvor trivslen og fællesskabet prioriteres, og du vil som koordinator være med til at opretholde dette fokus med din instinktive empati.
Byggesekretariatet har en stor kontaktflade til eksterne leverandører, Slots- og Kulturstyrelsen og husets brugere. Gennemførslen af både små og store byggesager sker i dialog med husets involverede brugere, men navnlig samarbejder Byggesekretariatet tæt med Folketingets Drifts- og Vedligeholdelsesenhed omkring planlægning, opfølgning og gennemførelse af sagerne.
Der er i Folketingets Administration stort fokus på kompetenceudvikling, der er derfor gode muligheder for at udbygge dine faglige og personlige kompetencer.
Din profil
 • Du har en relevant kontoruddannelse og gerne en solid erfaring fra lignende funktion.
 • Du har gode kommunikative evner og ser videndeling, inddragelse og service som grundlæggende principper i dit daglige arbejde.
 • At opbygge og danne relationer er en af kernerne i din funktion, og du skal derfor besidde en høj grad af integritet, hvor du ser værdi i at udvikle og effektivisere opgaver og processer i harmoni med en sund respekt for eksisterende forhold.
 • Du mestrer friheden til selv at forme rammerne - du er en engageret person, der dels har blik for detaljen, så dit kvalitetsniveau bliver opretholdt, dels har et nysgerrigt sind der gør, at du kan være med til at udvikle enheden i fortsat positiv retning.
 • Du trives i et dynamisk og politisk miljø, hvor helhedstænkning, selvledelse og medlemsorientering indgår som naturlige værdier i forhold til din opgaveløsning.
 • Du formår at bevare roen, selv når aktivitetsniveauet er højt. Der vil være dage, hvor du får en udvidet arbejdstid, men til gengæld vil du opleve fleksibilitet i forhold til afspadsering.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst.
Information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos chef for Folketingets Byggesekretariat, Kasper Jacoby, på telefon 61 62 35 12.
Ansøgning
Send din ansøgning, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger via "Send ansøgning".
Ansøgningsfrist: Fredag den 19. januar 2018 kl. 12:00.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 5 og 6 og ansættelse forventes pr. 1. april 2018.
Folketingets Byggesekretariat ser frem til at modtage din ansøgning.
Folketingets Administration ønsker at fremme ligestilling uanset køn, alder, seksuel orientering, etnisk baggrund, religiøs overbevisning eller handicap.
"Vi arbejder for det danske folkestyre" er formålet for Folketingets Administration. Vi er 423 ansatte i Folketingets Administration som sammen arbejder for at skabe gode rammer for medlemmerne af Folketinget, og som samtidig arbejder for at omverdenen kan følge med i Folketingets politiske arbejde. I vores tilgang til arbejdet er vi medlemsorienterede, selvledende og helhedstænkende.
Se endvidere www.folketinget.dk for yderligere oplysninger.
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018