23. februar 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Håndværker søges til demontering af nukleare anlæg
Dansk Dekommissionering søger en håndværker, som skal være med til at demontere de nukleare anlæg på Risø, i tæt samarbejde med en række engagerede kolleger.
Du kommer til at arbejde i de store, igangværende projekter - demonteringen af Dansk Reaktor 3 og af Hot Cell-anlægget. Du skal blandt andet være med til at adskille og nedrive anlæggene og afrense, sortere og pakke affaldet. De første måneder vil du blive introduceret til arbejdet gennem en række mindre opgaver.
Dine daglige opgaver vil variere og kræver ind imellem, at du er med til at tænke kreativt og fremstille specialbyggede løsninger. Du skal desuden være indstillet på at være fleksibel i samarbejdet med kollegerne og i udførelsen af opgaver.
I Dansk Dekommissionering vægter vi både den konventionelle sikkerhed og strålingsbeskyttelse meget højt. Du vil umiddelbart efter ansættelsen blive oplært i at arbejde med radioaktive materialer, både i form af undervisning og sidemandsoplæring.
Vi tilbyder
  • Et inspirerende og sikkert arbejdsmiljø
  • Gode muligheder for kurser og anden udvikling af dine kompetencer
  • Fleksibilitet i forhold til privatlivet (indflydelse på egen mødetid og gå-hjem-tid, gode vilkår for barsels-/forældreorlov m.v.)
  • Naturskønne omgivelser
Din profil
  • Er uddannet maskinarbejder, smed, mekaniker eller lignende
  • Kan bearbejde metal og udføre montagearbejde
  • Er god til at samarbejde, både med egen og andre faggrupper
  • Kan agere selvstændigt inden for de aftalte rammer
  • Er vedholdende og tager ansvar
  • Lader dig ikke gå på af forhindringer, men er med til at finde en vej igennem
Det er ingen hindring at være nyuddannet.
Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til driftslederne Peter Nielsen på 2272 6329 eller Kenn-Ulrik Brix Sørensen på 2272 6386.
Ansøgning
Når du er klar til at sende ansøgning og CV, skal du ansøge online ved at bruge linket nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig senest den 7. marts 2018.
Vi holder ansættelsessamtaler den 16. og 19. marts og regner med, at vores nye kollega tiltræder 1. maj 2018.
Dansk Dekommissionering er en statslig virksomhed, der hører under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vi er en mellemstor organisation med ca. 80 ansatte - bl.a. håndværkere, ingeniører, helsefysikere og administrativt personale. Udover at demontere de unikke og historiske anlæg på Risø håndterer vi alt dansk, radioaktivt affald og bidrager til processen med at finde en langsigtet løsning for affaldet. Vores arbejde skal i henhold til en folketingsbeslutning være afsluttet senest i 2023. Læs mere på www.dekom.dk.
Dansk Dekommissionering
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018