17. marts 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
All rights reserved - Job-Support Group
Folketinget
Beredskabsmedarbejder til Folketinget
Folketingets Service- og Sikkerhedsenhed søger udadvendt medarbejder til at stå for uddannelse, koordinering og udvikling af beredskabsarbejdet m.v.
Du har en relevant uddannelse, erfaring og interesse inden for sikkerheds- og beredskabsområdet.
Du skal kunne begå dig i en offentlig, politisk organisation med stor bevågenhed, sætte en ære i at være på forkant i forhold til at sikre en høj grad af sikkerhed samtidig med, at du er meget serviceorienteret både indadtil og udadtil.
Dine primære arbejdsopgaver
Du vil få et stort ansvar og en væsentlig rolle i forhold til uddannelse, koordinering og udvikling af beredskabet i Folketinget samt for at planlægge og koordinere den øvrige uddannelse af medarbejderne i enheden.
Du skal desuden varetage en række opgaver for service- og sikkerhedschefen, bl.a.:
  • sikre tidssvarende beredskabsplaner og instrukser
  • planlægge og gennemføre beredskabsøvelser
  • varetage kontakten til beredskabsmyndighederne og deltage i planlægningen af større arrangementer
  • udvikle og implementere koncepter, som knytter sig til service- og formidlingsopgaver i samarbejde med andre enheder i Folketingets Administration
  • undervise og instruere Folketingets betjente, primært i beredskabsmæssige emner
Din arbejdsplads
Du bliver en af medarbejderne i Service- og Sikkerhedsenheden på Christiansborg. Enheden består af ca. 75 medarbejdere. Vi løser i det daglige mange væsentlige funktioner på Christiansborg i relation til betjening af Folketingets medlemmer, ansatte og gæster, ligesom vi spiller en central rolle i Folketingets beredskab.
Du bliver en del af en mindre stab af medarbejdere, der står i spidsen for den daglige drift, administration og udvikling af Service- og Sikkerhedsenheden, og du refererer til service- og sikkerhedschefen.
Din profil
Du har stor viden på beredskabsområdet og praktisk erfaring med arbejdet og udviklingen på dette felt, som gør dig til en god sparringspartner for både ledelse og medarbejdere. Du har gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt.
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation, og der vil blive lagt vægt på, om du har erfaring med undervisning/formidling og logistiske opgaver. Du må også gerne have erfaring med analysearbejde og projektledelse.
Du har gode it-kundskaber og er vant til at arbejde i et digitaliseret arbejdsmiljø, og du arbejder struktureret, målrettet og systematisk.
Du har mod på både at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre i en travl hverdag, og du synes, at det er vigtigt at bidrage til den sociale og faglige trivsel på arbejdspladsen.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og at denne sikkerhedsgodkendelse kan opretholdes under hele ansættelsen.
Information
Du kan få svar på spørgsmål ved at kontakte service- og sikkerhedschef Jacob Glahn, tlf. 3337 5613 eller pr. mail på Jacob.Glahn@ft.dk.
Ansøgning
Ansøgning skal ske elektronisk via "Send ansøgning" i stillingsopslaget.
Ansøgningsfrist: Mandag den 19. marts 2018 kl. 12.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 14 og 15.
Ansættelse pr. 1. juni eller efter aftale.
Folketingets Administration ønsker at fremme ligestilling uanset køn, alder, seksuel orientering, etnisk baggrund, religiøs overbevisning eller handicap.
"Vi arbejder for det danske folkestyre" er formålet for Folketingets Administration. Vi er 423 ansatte i Folketingets Administration som sammen arbejder for at skabe gode rammer for medlemmerne af Folketinget, og som samtidig arbejder for at omverdenen kan følge med i Folketingets politiske arbejde. I vores tilgang til arbejdet er vi medlemsorienterede, selvledende og helhedstænkende.
Se endvidere www.folketinget.dk for yderligere oplysninger.
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018