22. maj 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
TENDER MANAGER - CASTING
Til en af Nordeuropas største støberikoncerner, Vald. Birn A/S, Holstebro.
I Vald. Birn A/S koncernen har vi konstant fokus på produkt- og leverancekvalitet. Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsemner til bl.a. bilindustrien, og vi opererer derfor i et marked, hvor kvalitet i hele forsyningskæden er et absolut must.
Da en af vores Tender Managere fratræder til pension, søger Business Controlling afdelingen en teknisk velfunderet og udadvendt Tender Manager til håndtering af kundeforespørgsler og gennemførelse af tilbudsprocessen på støbte emner.
STILLINGEN
I snitfladerne mellem salg, kunden og produktionsteknisk afdeling skal du bl.a. tilvejebringe de fornødne oplysninger for tilbudsgivning. Du bliver ansvarlig for kalkulationer af kostpriser på støbte emner, værktøjer, emballage mv. Der kan forekomme let rejseaktivitet i både ind- og udland i forbindelse med kundebesøg.
UDDANNELSESMÆSSIGE OG FAGLIGE KVALIFIKATIONER
Du kan sagtens være nyuddannet produktionstekniker, maskinmester eller diplom/teknikum ingeniør. Vægtningen ligger på en profil med teknisk baggrund og kendskab til produktion, gerne metalstøbning, ligesom du har en grundlæggende forståelse for økonomi. Du er erfaren IT bruger, har tegningsforståelse og har måske kendskab til ERP og CRM systemer.
PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er selvstændigt arbejdende, men trives samtidig med at skule indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kolleger. Du er hurtigt opfattende, din fleksibilitet og arbejdsmoral er høj, du er struktureret i din opgaveløsning og fremtræder med en vis personlig gennemslagskraft som følge af gode kommunikative evner. Sprogligt er du velfunderet på engelsk, og har du kendskab til tysk og de skandinaviske sprog, er det et yderligere plus.
VI TILBYDER
En spændende og udfordrende stilling i en dialogbaseret og international fokuseret virksomhed, der løbende investerer i ny teknologi.
YDERLIGERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til jobbet eller vedr. Vald. Birn A/S, bedes du kontakte Business Controlling Manager Charlotte Olling på tlf. 9910 2007 eller HR Manager Morten Madsen på tlf. 3016 0115.
ANSØGNING
Vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.
Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og lukker for stillingen, når den rette kandidat er fundet.
Gage og øvrige kontraktforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.
www.birn.com
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018