22. maj 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Medarbejder
- til Histologisk laboratorium.
Til international kontraktforskningsvirksomhed søges medarbejder til vores histologiteam. Teamet består pt. af 11 medarbejdere.
Kvalifikationer:
Du kan have en baggrund som bioanalytiker / laborant og evt have kendskab til og praktisk erfaring med de basale histologiske metoder: vævspræparation, skæring og farvning samt tilhørende apparatur. Du kan også være uddannet dyrepasser eller lignende, have erfaring med forsøgsdyrsarbejde og have lyst til at prøve kræfter med obduktions og vævsarbejde.
Derudover er du grundig og kvalitetsbevidst og har gerne erfaring med GLP eller andet kvalitetssikringsprogram. I det hele taget drives du af og motiveres af faglige udfordringer.
Da alle protokoller i virksomheden er skrevet på engelsk kan du kommunikere på engelsk i såvel skrift som tale og har kendskab til IT på brugerniveau.
Hverdagen i vores virksomhed kræver fleksibilitet og effektivitet, og du trives derfor i et miljø med mange bolde i luften og er god til såvel teamwork som selvstændigt arbejde.
Primære Arbejdsopgaver:
  • Præparation af histologiske snit til virksomhedens toksikopatologer, herunder trimning, indstøbning, skæring og farvning.
  • Deltagelse i afdelingens obduktioner af forskellige dyrearter.
  • Deltagelse i fortsat sikring af laboratoriets faglige kvalitet.
Vi tilbyder:
Du tilbydes et udviklende job, hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på din arbejdsdag sammen med gode kolleger i et åbent og humoristisk miljø, hvor der arbejdes på tværs af hele organisationen. 37 timers arbejdsuge, flekstidsordning og løn efter kvalifikationer.
Yderligere information:
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingslederen for Toksikologisk laboratorium på telefon 56 86 15 00 eller besøge vores hjemmeside www.citoxlab.com.
Ansøgning:
Har du lyst til at fortsætte din karriere i en spændende virksomhed, præget af en uformel omgangstone, vi-løfter-i-flok mentalitet og en god portion humor, glæder vi os til at modtage din ansøgning med CV elektronisk via "Send ansøgning" senest den 29. juni 2018.
Vi vil indkalde til samtaler løbende.
Citoxlab Scantox
Hestehavevej 36A, Ejby
DK-4623 Ll. Skensved
Denmark
P: +45 56 86 15 00
F: +45 56 82 12 02
www.citoxlab.com
Citoxlab - Global
Is a preclinical toxicology CRO that provides contract testing services for the safety evaluation of drug candidates using in-vitro and in-vivo testing
Citoxlab - Scantox
Is the largest non-clinical Contract Research Organization in Scandinavia. We perform pharmacological and toxicological studies.
Our studies form the basis of regulatory authorization of pharmaceutical, bio-pharmaceutical as well as other chemical products. The main purpose of these studies is to ensure public health and safety.
Our clients are both Danish and foreign pharmaceutical and biotechnology companies.
Citoxlab - Scantox
Was founded in 1977. We are French-owned and we have offices in France, Hungary and Canada.
In Denmark, we employ over 130 staff with high technical expertise, of which a large number are academics.
www.citoxlab.com
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018