19. juli 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Varefakta
Varefakta søger fødevarespecialist
Varefakta er en selvejende institution, hvis hovedopgaver er at udarbejde varedeklarationer og gennemføre løbende kontrol af forbrugerprodukter. Varefakta er en mindre arbejdsplads i vækst, hvor tryghed er et nøgleord i det daglige arbejde. Alle har et stort ansvar og stor medindflydelse. I Varefakta har vi krav om høj kvalitet og det bedst mulige serviceniveau.
Om jobbet:
Vi søger en munter væddeløbshest, der sætter en ære i at lave fejlfri deklarationer og mærkning til fødevarer, der lever op til lovgivningen.
Arbejdsopgaver:
  • Udarbejde varedeklarationer på fødevarer for Varefaktas nationale og internationale kunder. Deklarationerne udarbejdes på dansk, norsk og svensk på basis af specifikationer og anden relevant dokumentation i henhold til national- og EU lovgivning samt Varefaktas egne krav.
  • Vurdere oplysningerne om fødevaren og efterregne QUID og næringsdeklaration, kontrollere om tilsætningsstoffer, vitaminer og mineraler lever op til fastsatte grænseværdier m.m.
  • Rådgive kunder om generelle krav til mærkning, kvalitets-, ernærings- og sundhedsanprisninger, vildledende illustrationer, ernæringsmærker som nøglehul og fuldkorn samt andre kvalitetsmærker som økologi og RSPO mm.
  • Tilrettelægge og gennemføre stikprøvekontrol af fødevarer og dyrefoder med Varefakta-logo. Varerne indkøbes og analyseres af et akkrediteret laboratorium. Efterfølgende vurdere analyserne og foretage en emballagekontrol. Udarbejde kontrolrapport og videreformidle denne til kunden.
  • Vedligeholde kontakt til eksisterende kunder, f.eks. ved kundebesøg.
  • Registrering af fakturerbart arbejde og kontrol af fakturerer inden udsendelse.
  • Sparring ved afgivelse af tilbud til nye og eksisterende kunder, indgåelse af aftaler med eksterne samarbejdspartnere.
Vi arbejder tæt sammen i fødevare/dyrefoder-teamet, der består af 10 medarbejdere. Vi har desuden tæt kontakt til vores kollegaer i non food-teamet.
Kvalifikationer:
Det er vigtigt, at du er perfekt i dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt. Arbejdet foregår på dansk og engelsk.
Vi forestiller os at du har en bachelor, kandidatgrad, er ingeniør indenfor fødevarevidenskab eller at du er jurist med erfaring med lovlig mærkning af fødevarer.
Vi ønsker os, at du har erfaring med:
  • Fødevarelovgivninger, EU forordninger og -direktiver, branchestandarder i Danmark og EU.
  • Kundepleje
  • Samarbejde med dagligvarehandlen, producenter og myndigheder.
Du skal være god til at bevare fokus på mål og resultater, da teamet bliver målt på faktureringsgrad.
Du skal have lyst til løbende at være med til at udvikle Varefakta, så vi får flest mulige gode deklarationer ud til forbrugerne, så de kan handle trygt.
Som person er du mødestabil, serviceminded, empatisk og initiativrig. Du skal kunne lide at have travlt og trives i et tæt og dialogbaseret miljø. Vi lægger samtidig stor vægt på, at du er venlig og hjælpsom i dagligdagen.
Yderligere oplysninger:
Ring til direktør Heidi Søsted, tlf. 46 30 45 11 eller se mere på www.varefakta.dk.
Arbejdstid:
Aftales efter dine ønsker, 30-37 timer pr. uge ekskl. frokost. Vi har flextid.
Løn:
Aftales.
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.
Ansøgning:
Ansøgning sendes til direktør Heidi Søsted, hs@varefakta.dk senest den 15. august 2018.
Skriv "Ansøgning - Fødevarekonsulent" i emnefeltet.
Arbejdssted:
Varefakta, Københavnsvej 106 H-3, 4000 Roskilde.
Varefakta
Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt. Dette arbejde udføres for en bred kundekreds af producenter, leverandører og i detailhandlen i Danmark og i udlandet. Deklarationerne udarbejdes på basis af tekniske specifikationer og testrapporter i henhold til lovgivningen og Varefaktas egne krav på området. Vi er 17 personer i Varefakta.
Varefakta, Københavnsvej 106H-3, 4000 Roskilde, www.varefakta.dk.
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018