19. januar 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
AUTOMATIKTEKNIKER
Vald. Birn A/S i Holstebro er en af Nordeuropas største støberikoncerner med datterselskaber i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi støber, bearbejder og overfladebehandler højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 850 medarbejdere, heraf ca. 550 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.
STILLINGEN
Med reference til vedligeholdelseschefen på støberiet bliver du i denne nyoprettede stilling en central figur i vedligeholdelsen, fejlfindingen og reparationen af produktionsudstyr og fabriksinstallationer, både på det mekaniske, hydrauliske og det styringsmæssige område.
Du bliver ligeledes en vigtig sparringspartner i forbindelse med udviklingen af ny teknologi og implementeringen af nyt produktionsudstyr. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores metoder, og du vil få en varierende og fagligt udfordrende arbejdsdag i et højteknologisk miljø med gode og kompetente kolleger.
ANSVARSOMRÅDER
  • Løbende vedligehold og optimering af udstyr
  • Fejlfinding og reparation
  • Grundindstilling og omstilling af maskiner
UDDANNELSE/ERFARING
Vi forestiller os, at du er uddannet automatiktekniker, eller at du har en anden faglig baggrund på et lignende teknisk niveau. Du har indgående kendskab til styringsteknik, mekanik, hydraulik samt PLC styringer. Du har nogle års erfaring med i bagagen, og har en solid forståelse for tekniske problemstillinger og udviser en struktureret tilgang til fejlsøgning.
ØVRIGE FAGLIGE KVALIFIKATIONER
  • Kendskab til LEAN
  • Kendskab til robotteknologi, proces- og båndtransportudstyr
  • Du taler og skriver engelsk og gerne tysk
  • Kyndig IT bruger og erfaring med vedligeholdelsesprogrammer
PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Da du i jobbet natuligt får en bred kontaktflade internt såvel som eksternt, er det vigtigt, at du er serviceminded. Du er afsluttertypen og er grundig og vedholdende i din arbejdsform, samtidig med at du formår at motivere dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere til at yde deres bedste.
Du evner at se helheden og udviser en stor fleksibilitet og brænder for at gøre en forskel. Som person du rummelig, og du ved, hvad sikkerhed, effektivitet, trivsel og kvalitet betyder for virksomhedens resultater og image.
VI TILBYDER
En særdeles spændende og udfordrende stilling i en dialogbaseret og international fokuseret virksomhed, der løbende investerer i ny teknologi.
For den rette kandidat er der særdeles gode muligheder for at præge stillingens indhold. Lønpakken forhandles individuelt efter kvalifikationer.
YDERLIGERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Vedligeholdelseschef Jan Råbjerg Nielsen på tlf. 6163 1542 eller HR Manager Morten Madsen på tlf. 3016 0115.
ANSØGNING
Vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. Du søger stillingen via vores e-rekrutteringsløsning.
Bemærk, at vi afholder samtaler løbende og lukker for stillingen, når den rette kandidat er fundet. Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.
www.birn.com
©2000-2019 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2019