11. december 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
PULVERLAKERER, OVERFLADEBEHANDLINGSAFDELINGEN
Vald. Birn A/S i Holstebro er en af Nordeuropas største støberikoncerner med datterselskaber i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi støber, bearbejder og overfladebehandler højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 850 medarbejdere, heraf ca. 550 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.
Til vores topmoderne overfladebehandlingsafdeling på maskinfabrikken søger vi en dygtig pulverlakerer til vores daghold.
ARBEJDSOPGAVER
  • Opstilling og klargøring af pulverboks
  • Håndsprøjtning med pulvermaling
  • Opstart og nedlukning af anlæg
  • Ad hoc hjælp ved nedtagning og ophængning af emner
FAGLIGE KVALIFIKATIONER
Du er formodentlig uddannet auto- eller industrilakerer. Ud over almindelig sprøjtelakering har du stor erfaring med pulverlakering af emner/komponenter.
PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er udadvendt og selvstændigt arbejdende, men trives samtidig med at skule indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kolleger. Vi vægter finish og kvalitet meget højt, så det er vigtigt, at du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Ligeledes skal du være fleksibel og omstillingsparat, og ikke mindst god til at planlægge din dag, da der er mange emneskift.
VI TILBYDER
En spændende og udfordrende stilling i en dialogbaseret og international orienteret virksomhed, der løbende investerer i ny teknologi. Pt. er vi ved at indkøre et helt nyt CED overfladebehandlingsanlæg, der forventes taget fuldt i brug inden for kort tid.
YDERLIGERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte værkfører Rikke Hesel Sørensen, på tlf. 3016 0193, eller HR Manager Morten Madsen på tlf. 3016 0115.
ANSØGNING
Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.
Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker for stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.
www.birn.com
©2000-2018 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2018