19. januar 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
QA Auditor
- til præ-klinisk kontraktforskningslaboratorium
Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring? Så har vi jobbet til dig inden for den præ-kliniske verden. Vi har rigtig travlt og leder derfor efter en ny kollega, som med sin erfaring indenfor kvalitetssikring kan være med til at styrke fagligheden i vores kvalitetssikringsafdeling.
Selve jobbet:
Du får et bredt og udfordrende job i en afdeling med et højt fagligt niveau. Du kommer til at være med til at sikre at virksomheden overholder de gældende kvalitetssikringskrav indenfor GLP.
Du bliver en del af vores Quality Assurance (QA) afdeling på 6 medarbejdere. Du kommer til at samarbejde, på tværs af afdelingerne i hele huset, samt være med til at vedligeholde og forbedre vores kvalitetssystem. Du skal være i stand til at sparre og rådgive vores medarbejdere i vores kvalitetssikringssystem. Du kommer til at planlægge, udføre og rapportere forsøgsrelaterede GLP audits, proces og facilitet audits.
Derudover bliver en af dine opgaver ligeledes at deltage i GLP audits fra myndigheder og vores nationale som internationale kunder.
Vi forestiller os, at du:
  • Har en teknisk eller akademisk baggrund med en solid erfaring indenfor ex GLP, gerne fra en QA afdeling i en medicinal virksomhed.
  • Har praktisk erfaring med auditering.
  • Har erfaring med LIMS-system, vil være en fordel.
  • Erfaring med validering af apparatur samt IT systemer vil være en fordel.
  • Er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale.
Som person er du god til at skabe dig overblik og til at prioritere din tid. Du er systematisk og kvalitetsbevist og god til at følge dine opgaver til dørs. Du er ikke bange for at tage ansvar og du er god til at arbejde selvstændig, men samtidig være en teamplayer.
Du har gode kommunikations- og formidlings evner. Derudover har du en naturlig gennemslagskraft, hvor du formår at stå fast ved dine beslutninger, uden at går på kompromis med vores høje kvalitetskrav og din empati og professionalisme. Du trives med at arbejde i et til tider meget hektisk arbejdsmiljø.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakter afdelingsleder for QA på telefon 56 86 15 00.
Send venligst din ansøgning og CV elektronisk via "Send ansøgning" så hurtigt som muligt.
Vi vil indkalde til samtaler løbende.
Citoxlab Scantox A/S
Hestehavevej 36A, Ejby
DK-4623 Ll. Skensved
Denmark
P: +45 56 86 15 00
www.citoxlab.com
Citoxlab Group
is a preclinical toxicology CRO that provides contract testing services for the safety evaluation of drug candidates using in-vitro and in-vivo testing.
Citoxlab Scantox A/S
is the largest non-clinical Contract Research Organization in Scandinavia. We perform pharmacological and toxicological studies.
Our studies form the basis of regulatory authorization of pharmaceutical, bio-pharmaceutical as well as other chemical products. The main purpose of these studies is to ensure public health and safety.
Our clients are both Danish and foreign pharmaceutical and biotechnology companies.
Citoxlab Scantox A/S
Was founded in 1977. We are French owned and we have offices in France, USA, Canada and Hungary.
In Denmark, we employ over 130 staff with high technical expertise, of which a large number are academics.
www.citoxlab.com
©2000-2019 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2019