18. marts 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
All rights reserved - Job-Support
Folketinget
All rights reserved - Job-Support
All rights reserved - Job-Support
Servicemindede og kvalitetsbevidste rengøringsassistenter
Folketingets Rengøringsenhed søger tre husbetjente (rengøringsassistenter) 30½ timer om ugen. En af stillingerne er til besættelse snarest muligt, og to af stillingerne er til besættelse pr. 1. september 2019.
Du kan lide at stå tidligt op og være en del af det rengøringsteam, der får Danmarks parlament til altid at tage sig ud fra sin bedste side. Du har grundkurset i erhvervsrengøring og Insta 800, og brænder for at yde en god service.
Dine primære arbejdsopgaver
  • Rengøring af kontorer, mødelokaler, gangarealer og toiletter
  • Serviceopgaver
  • Oprydning og indsamling af affald
Din arbejdsplads
Du bliver en del af rengøringstemaet i Folketingets Rengøringsenhed. Vi er 44 husbetjente, der gør rent hver dag i hele Folketinget. Vi løser også serviceopgaver, når der er arrangementer - det kan f.eks. være Kulturnat eller Statsborgerskabsdag.
Vi er dedikerede til at få Folketingets smukke lokaler til alti d at være rene og pæne. Vi fokuserer på altid at levere en høj kvalitet og god service med et smil til alle i Folketinget.
Din profil
Du bliver en del af Folketingets Administrations ansigt udadtil. Derfor skal du altid være imødekommende og serviceminded over for alle i huset. Du har også altid din gode situationsfornemmelse med på arbejde, hvor du kommer rundt på mange forskellige menneskers kontorer.
Vi lægger også vægt på, at du:
  • er stabil og grundig og altid gør dit arbejde bedst muligt
  • kan tale, forstå og skrive dansk på et grundlæggende niveau
  • er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver
  • kan lide at arbejde sammen med dine husbetjentkolleger om opgaver - men du kan også løse opgaver alene, hvis der er behov for det
  • har en positiv indstilling til arbejdet og dine kolleger
  • har arbejdet med rengøring før og kan dokumentere det
Løn- og ansættelsesvilkår
Du arbejder i udgangspunktet fra mandag til fredag fra kl. 6 til 12.06 og 1 weekend hver 7. uge. Du skal være indstillet på, at der nogle gange kan være eftermiddags- og aftenarbejde.
Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst. Begyndelseslønnen for 30½ timer om ugen er 19.086,12 kr. om måneden. Slutlønnen er 20.439,21 kr. om måneden. Hvilken løn du starter med, kommer an på, hvilken rengøringserfaring du har, når du bliver ansat. Oveni grundlønnen får du et folketingstillæg på 1.208,72 kr. om måneden.
Information og ansøgning
Du ringer til koordinator Charlotte Louis Christensen på tlf. 33 37 38 48 eller til rengøringschef Annette Andersen på tlf. 33 37 37 37, hvis du vil vide mere om stillingen. Du kan træffe Charlotte eller Annette telefonisk mandag til fredag mellem kl. 8 og 9.
Ansøgningsfrist: Tirsdag den 26. marts 2019 kl. 12:00.
"Vi arbejder for det danske folkestyre" er formålet for Folketingets Administration. Vi er 434 ansatte i Folketingets Administration som sammen arbejder for at skabe gode rammer for medlemmerne af Folketinget, og som samtidig arbejder for at omverdenen kan følge med i Folketingets politiske arbejde. I vores tilgang til arbejdet er vi medlemsorienterede, selvledende og helhedstænkende.
Folketingets Administration ønsker at fremme ligestilling uanset køn, alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, religiøs overbevisning eller handicap.
Se endvidere www.folketinget.dk for yderligere oplysninger.
©2000-2019 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2019