23. maj 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Glud & Marstrand METAL recycles forever
Motiverende produktionsleder
- der gerne vil forandre og forenkle
Til produktionen på vores fabrik i Skive, har vi brug for en motiverende og engageret produktionsleder, der ser muligheder for forbedringer, også selvom vi allerede er ret LEAN - og som kan drive forandringsprocesserne.
Jobbet
Med reference til produktionschefen, får du sammen med en anden produktionsleder ansvaret for den daglige ledelse af dag- og natholdet. Du vil selvstændigt have ca. 25-35 operatører og teknikere fordelt på de to hold, som du skal sikre en effektiv drift af. Dit arbejde vil primært være på daghold, men du forventes også at være synlig på og for natholdet.
Du skal have et konstant og skarpt fokus på optimeringer, herunder i forhold til kvalitet og spild og for optimal udnyttelse af produktionsapparatet. Du skal sørge for, at medarbejderne får den rette instruktion og at der er den nødvendige og rigtige bemanding og det bliver også dit ansvar, at sikre et sundheds- og sikkerhedsmæssigt forsvarligt arbejdsmiljø.
Dig
Du skal først og fremmest være en motiverende og engagerende leder, der får med arbejderne til at følge dig. Du skal arbejde struktureret og systematisk, og være vant til at arbejde med LEAN. Du brænder for at optimere og drive processerne og må meget gerne have erfaring med og flair for teknik, fordi det vil gøre det nemmere for dig, at sætte dig ind i vores processer.
Du skal helst have nogle års erfaring fra en ordreproducerende virksomhed og hvis du også har en teknisk uddannelse, vil vi se det som en fordel.
Os
Vi er en god dansk produktionsvirksomhed, der er en del af en global koncern. Glud & Marstrand A/S generelt og Skive fabrikken især er i en meget spændende udvikling. Vi har en direkte og uformel omgangstone og vi er alle dedikerede til at yde vores bedste. Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling, fysioterapi, massage m.v. på lokationen, pension og mulighed for sundhedsforsikring.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Verner Madsen på telefon 29 17 34 68 eller på
mail: vma@glud-marstrand.com
Skriftlig ansøgning, vedlagt relevante bilag, fremsendes senest den 7. juni 2019 til Glud & Marstrand A/S,
Att.: HR chef Sannie Tvermoes på: rekruttering@glud-marstrand.com
Glud & Marstrand Læs mere på www.glud-marstrand.com & www.envasesuniversales.com
Glud & Marstrand A/S udvikler og eksporterer metalemballager til forskellige brancher over hele verden - bl.a. er vi hovedleverandør af metalemballager til danske fødevarevirksomheder. Vi har omkring 1100 ansatte i vores virksomheder i Løsning, Hedensted, Hjallerup, Skive, Odense, Lysekil (Sverige) og Ohio (USA). Herudover har Glud & Marstrand A/S også aktiviteter i Sydkorea. Glud & Marstrand A/S indgår i Envases Universales de Mexico. Vi er en koncern med 45 fabrikker med produktion af højkvalitetsemballager til drikkevarer, fødevarer, maling og den kemiske industri.
©2000-2019 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2019