18. oktober 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
SOS Børnebyerne
Studentermedhjælper til kommunikation
Vi søger en dygtig studentermedhjælper til vores Kommunikation & Relations afdeling med en skarp pen og lyst til at prøve kræfter med kommunikationsarbejdet i en international, humanitær organisation.
I Danmark har SOS Børnebyerne fokus på at sikre opbakning til vores arbejde for udsatte og forældreløse børn over hele verden. Vi har omkring 100.000 faddere, bidragydere og virksomheder, der støtter vores arbejde. Kommunikations og Relationsafdelingen spiller en afgørende rolle i at fastholde opbakningen blandt vores eksisterende støtter og i at sikre, at endnu flere får lyst til at støtte SOS Børnebyernes arbejde.
Som studentermedhjælper bliver du en væsentlig del af en afdeling, der består af syv faste medarbejdere. Du refererer til kommunikationschefen.
Jobbet
Dine arbejdsopgaver som studentermedhjælper kan spænde vidt og vil primært være at:
  • Indhente og bearbejde materiale (tekster, video og fotos) fra vores internationale database
  • Skrive historier til vores forskellige kanaler (medlemsblad, sociale medier, hjemmeside, nyhedsbreve, rapporter til virksomheder mm.)
  • Bistå vores presseansvarlige med pressearbejde
Om dig
Du er i gang med en videregående kommunikationsuddannelse og har gerne mindst to år tilbage af dine studier. Du er en god kommunikator og tager positivt imod nye udfordringer i en ofte travl og omskiftelig hverdag. Du motiveres af at levere varen, og samtidig har du et godt drive og kan arbejde selvstændigt.
Kvalifikationer
  • Korrekt og effektiv skribent
  • Forståelse for vinkling og målgrupper
  • Taler og skriver flydende engelsk
  • Er selvkørende og kvalitetsbevidst
  • Er en positiv teamspiller
  • Er nysgerrig og har lyst til at lære nyt.
Om os
SOS Børnebyerne er en dynamisk arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på dit eget arbejde i en meningsfuld hverdag. Vi værdsætter et uformelt, positivt og engageret arbejdsklima, og vi arbejder teambaseret. Løn iht. overenskomst mellem SOS Børnebyerne og AC-organisationerne/HK. Delvist arbejdsgiverbetalt pensionsbidrag, sundhedsforsikring og frokostordning Gennemsnitlig arbejdsuge på 15 timer.
Ansættelse
Hurtigst muligt.
Vil du vide mere?
Kontakt kommunikationsmedarbejder Ida Mørck på telefon 21 91 57 09.
Du kan læse mere om SOS Børnebyerne på www.sosbornebyerne.dk.
Ansøgning
Send hurtigst muligt og senest 25. oktober ansøgning og CV via "Send ansøgning".
SOS Børnebyerne giver forældreløse og udsatte børn en familie, en tryg barndom og en uddannelse. I Danmark arbejder vi med fundraising, formidling og programarbejde. Organisationen har været igennem en positiv periode med gode resultater i et højt tempo, og vi håber, at du vil være med til at fortsætte udviklingen.
Du kan læse mere om SOS Børnebyerne på www.sosbornebyerne.dk.
©2000-2019 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00
©2000-2019