13. november 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Din Forsyning A/S
DIN Forsyning - en vigtig del af DIN hverdag
Med kunden i centrum bidrager DIN Forsyning gennem dialog og samarbejde aktivt til en effektiv og bæredygtig håndtering af samfundsressourcerne - inden for drikkevand, spildevand, varme og genbrug.
Kan du passe på vores drikkevandsboringer?
Har du en håndværksmæssig baggrund, interesse i og måske endda viden om vandproduktion? Ser du løsninger, hvor andre ser problemer? Er du selvstændig og løsningsorienteret af natur? Så kan det være, det er dig, der er vores nye montør i Vandproduktion.
Hvad skal du lave?
Du får et stort ansvar for det rene vand, vi leverer til vores kunder hver eneste dag. Det er nemlig dig, der skal sørge for at vedligeholde vores kildefelter og boringer.
Du bliver en del af afdelingen Vandproduktion med 10 medarbejdere, hvor vi er ansvarlige for driften af vores vandværker - lige fra vandet pumpes op af jorden, og til det leveres til kunderne.
Ansvaret for vores kildefelter og boringer omfatter bl.a.:
  • Daglig drift og vedligehold af kildefelter (pumper, boringer og tilhørende installationer)
  • Renovering af boringer og dykpumper
  • Vedligeholdsopgaver og fejlfinding
  • Grønt vedligehold og rengøring af installationer
Du bliver på sigt en del af en vagtordning, så derfor skal du bo tæt på DIN Forsynings forsyningsområde (Varde og Esbjerg kommuner).
Hvem er du?
Du har teknisk håndværksmæssig baggrund, f.eks. skibsmontør, maskinarbejder, brøndborer eller pumpespecialist. Desuden kan du bruge en PC på et fornuftigt niveau, og du har minimum kørekort B - gerne BE. Desuden er en bonus, hvis du har erfaring med produktion af drikkevand, har hygiejnebevis til vandproduktion og erfaring med renovering af pumper.
Som menneske er du løsningsorienteret. Ser du noget, der ikke fungerer optimalt, falder det dig naturligt at få det fikset. En del af jobbet foregår alene, så det er vigtigt, at du trives fint i dit eget selskab og stoler på dine egne beslutninger. Andre gange skal du arbejde tæt sammen med andre, og derfor skal du også fungere godt i et team. Du sætter pris på at indgå i forskellige fællesskaber og det gør dig ikke noget, at det er sjovt at gå på arbejde.
Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nedenfor. Sidste frist er den 26. november 2019 kl. 08.00. Ansættelsesstart er 1. februar 2020. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.
Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen på følgende link. Her finder du den fulde stillings- og personprofil. Du kan også kontakte driftsleder for vandproduktion, Palle Kragh Rühe på 74 74 73 65.
Om DIN Forsyning
DIN Forsyning leverer rent vand og fjernvarme til private og erhvervskunder i Varde og Esbjerg kommuner. Desuden tager vi os af spildevandet, og i Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.
Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation på 220 medarbejdere, hvor du kan se frem til stort ansvar og plads til at udfolde dit talent i et udfordrende fagligt miljø.
DINFORSYNING.DK
©2000-2019 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00
©2000-2019