17. januar 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
3 Spændende bøger for de karrieremindede
Af Redaktion

Karrierespil, overlevelse på jobbet og turnaround af SAS er månedens tilbud fra Børsens Forlag og Gyldendal – Schultz Forlag.


”Karrierespillet – Sådan vinder du” af Peter Horn (ISBN 8776640833) tager udgangspunkt i, at i en tid, hvor verden bliver mindre og markederne og jobmulighederne større, vokser konkurrencen om magten. Den vigtigste kapital er den menneskelige. Det er den gode leder, der gør forskellen, og spillet om karrieren intensiveres. Brikkerne i karrierespillet er talent, stædighed, ressourcer og vilje til at nå sine mål. Men uden samspil med andre mennesker er der intet karrierespil. I karrierespillet findes der ingen faste regler - og ingen facitliste. Men selv om spillet tilsyneladende udkæmpes uden regler, er der dog nogle retningslinjer og tendenser i den måde, det praktiseres på. Bogen giver inspiration og indsigt for de mange, der vil til tops i erhvervslivet, og forstå de indviklede spil, der på én gang udkæmpes til lands, til vands og i luften. Det handler om at turde gøre en forskel, at ville udrette noget - både for andre og for sig selv. Bogen er veloplagt og indsigtsfuldt skrevet af Peter Horn, bl.a. forfatter til succesen Personlig branding og adm. direktør i den markedsstrategiske ledelsesvirksomhed Peter Horn & Co. Karrierespillet – spar 45 % Normalpris kr. 455,- inkl. moms Specialpris kr. 250,- inkl. moms + fragt


”SAS – når tiden er vigtigst” af Peter Horn og Jens Wittrup Willumsen (ISBN 8776640949) handler om den turnaround, der reddede Skandinaviens største luftfartsselskab fra konkurs.


Perioden 2001-2005 er den mest turbulente, SAS-koncernen har oplevet. Verden og markedet har ændret sig radikalt. Terror, sygdomme og krige har påvirket rejselysten negativt; dereguleringer har intensiveret konkurrencen; strejker har kostet SAS trecifrede millionbeløb; lavprisselskaber har undermineret alle de store nationale selskabers prisstrukturer; og brændstofprisernes himmelflugt har gjort økonomisk planlægning til et hasardspil.

Undervejs har SAS’ eksistensberettigelse været diskuteret både in- og eksternt. Men det er lykkedes SAS at vende den negative spiral. En omfattende turnaround blev iværksat, så SAS i dag kan flyve videre - en omkostningsbesparelse på 14 mia. svenske kroner lettere.

Med interview af koncernledelsen i SAS Group og adgang til interne dokumenter fortæller forfatterne Peter Horn – ledelsesrådgiver - og Jens Wittrup Willumsen – tdl. viceadm. direktør i SAS - om optakten til SAS’ krise og om gennemførelsen af den største turnaround i nordisk luftfartshistorie. Bogen kan læses som inspiration til at arbejde med forandring og udvikling. I bogen understreger forfatterne med udgangspunkt i SAS, hvor vigtigt det er, at ledelsen griber hurtig og konsekvent ind, før en virksomhed rammes af en negativ markedsudvikling. Og hvorledes det er muligt at vende udviklingen ved at tilpasse ressourcer, produkter og ydelser, så de er i overensstemmelse med den fremtidige markedssituation. SAS – når tiden er vigtigst – spar 35 % Normalpris kr. 460,- inkl. moms Specialpris kr. 299,- inkl. moms + fragt.

Tilbuddene fra Børsens Forlag gælder april måned 2008 eller så længe lager haves. Kontakt Børsens Forlag på 33 43 30 00 eller send en mail med navn, evt. virksomhed, adresse, postnummer og by samt telefonnummer til info@borsensforlag.dk. Husk at nævne, at du modtager CareerNews, så vi ved, at du er berettiget til at modtage rabatten.

”AAARRGH!!!! Sådan overlever du dit job” af Katherine Crowley & Kathi Elster (ISBN 978-87-609-1638-0) er en underholdende og lærerig selvhjælpsbog om, hvordan du trin for trin kan løsrive dig fra belastende situationer – og ikke mindst belastende personer – og dermed slippe af med problemer på arbejdspladsen. Genvind glæden ved dit job, og lær at sige fra i stedet for at sige op. Løsningen er simpel: Du kan kontrollere din egen reaktion. Det sværeste ved ethvert job er at omgås de mennesker, du er tvunget til at arbejde sammen med. Takket være denne bog er det blevet en hel del nemmere. Ved hjælp af sjove test, praktiske eksempler og innovative strategier vil du hurtigt lære at identificere de forskellige persontyper og håndtere alle de forhold, der holder dig tilbage fra at gå glad på arbejde og få succes. Bogen er skrevet til medarbejdere såvel som chefer, der har brug for akut assistance og hjælp til selvhjælp. Aaargh – Sådan overlever du dit job Normalpris kr. 199,- incl. moms Specialpris kr. 179,- inkl. moms + fragt

Bestil her: Navn: evt. Firmanavn: Fuld adresse: Antal bøger: ISBNnr.: 978-87-609-1638-0 Titel: Aaargh – Sådan overlever du dit job Mrk. Bestilt via Job-Support Danmark Bestillinger med disse informationer mailes til: dorthe_larsen@gyldendal.dk

Job-Support A/S  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00  -  CVR: 31365953
©2000-2019