20. april 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
FYR den dårlige medarbejder
FYR den dårlige medarbejder FYR den dårlige medarbejder
Sidstnævnte er der ifølge portalen 1 af i blandt hver 10. ansatte, og det anbefales at afskedige den inkompetente ansatte hurtigst muligt. Ellers kan denne godt kan blive et dyrt bekendtskab for virksomheden.
CareerBuilder.com
Få tiden på din side
Få tiden på din side Få tiden på din side
Målet med denne bog er at inspirere dig til at skabe en lidt bedre hverdag. Her vil du ikke finde de dybtgående argumentationer eller omfattende beskrivelser af teorier. Det er en praktisk bog, som bygger på konkrete erfaringer for, hvad der virker og nemt kan genneføres. Bogen er en invitation til en dialog med dig selv om det, der er det vigtigste for dig - nemlig dit velbefindende og din udvikling. Bogen bygger på mine praktiske erfaringer.
Sten Svensson, Fokus Forlag ApS
Skru ned for hyggen
Skru ned for hyggen Skru ned for hyggen
Arbejdspladsen er ikke en kaffeklub, hvor man skal dyrke sine sociale behov og private glæder og problemer. Sådan lyder den korte version af de erfaringer, som erhvervspsykolog Hanne Museth har opsamlet gennem 25 års arbejde med fokus på psykisk arbejdsmiljø. En af hendes ekspertiser er arbejdspladser, hvor konflikter er gået i hårdknude. Og ifølge Hanne Museth skyldes hårdknuder ofte, at arbejdspladsen har forvandlet sig til en hyggeklub, hvor medarbejderne nærer nærmest familiære følelser for hinanden.
Jan Birkemose, Ugebrevet A4
20 ledige job hos Hjørring Kommune
0 ledige job hos Falck Jobservice A/S
3 ledige job hos Vald. Birn A/S
0 ledige job hos World Animal Protection Danmark
17 ledige job hos Frederikshavn Kommune
28 ledige job hos Viborg kommune
22 ledige job hos Syddjurs Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2019