18. juni 2019  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Bog: Jobsøgning
Bog: Jobsøgning Bog: Jobsøgning
Du er ikke en køber, der skal have et job - du er en sælger, der tilbyder sin arbejdskraft. Det er præcist budskabet i denne bog. Bent Schiødte Jørgensen har mange års erfaring fra begge sider af skrivebordet og øser af sin viden om kommunikation, forhandlingsteknik, ansættelseskontrakter, menneskekendskab – og alt sammen sat i scene med anekdoter og et snert af humor, der holder læseren fanget.
Bent Schiødte Jørgensen, Forlaget Globe
Den gode leder har en god filosofi
Den gode leder har en god filosofi Den gode leder har en god filosofi
Forretningsverdenen har i lang tid beskæftiget sig med værdier – men har nu brug for at gøre værdiarbejdet praktisk. Forretnings værdier skal gøres levende og skal have praktisk betydning for virksomhedens udvikling, marketing, branding og ledelse.
Af Asger Engberg, Fokus Forlag
Arbejdsgiver frifundet for aldersforskelsbehandling
Arbejdsgiver frifundet for aldersforskelsbehandling Arbejdsgiver frifundet for aldersforskelsbehandling
De fratrådte medarbejderes fagforbund var af den opfattelse, at den blotte aldersforskel mellem de afskedigede og de nyansatte medarbejdere i sig selv betød, at der var påvist faktiske omstændigheder, som gav anledning til at formode, at der var tale om forskelsbehandling på grund af alder. Virksomheden gjorde derimod gældende, at der var tale om saglige afskedigelser.
Dansk Erhverv
11 ledige job hos Horsens Kommune
1 ledige job hos LJ Maskinteknik A/S
0 ledige job hos KFUM og KFUK i Danmark
0 ledige job hos Danfoss A/S
2 ledige job hos Esbjerg Kommune
17 ledige job hos Hjørring Kommune
11 ledige job hos Holbæk Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2019