11. december 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Nyt stort ledighedsfald
Nyt stort ledighedsfald Nyt stort ledighedsfald
Ledighedsprocenten er faldet fra 5,0 til 4,8 pct. Den sæsonkorrigerede ledighed faldt med 4.300 fuldtidsledige fra februar til marts. Hermed var ledigheden i marts 133.500 fuldtidspersoner svarende til 4,8 pct. af arbejdsstyrken.
Malene Jensen, Danmarks Statistik
Corporate branding
Corporate branding Corporate branding
Lad os starte med et eksempel som alle kan forstå: Du skal bruge en håndværker og forhører dig lidt omkring. Du ender med to forskellige pristilbud – et fra Bent og et fra Sven. Bents tilbud er noget dyrere – faktisk 20% dyrere, men Bent er kendt for at komme, når han siger, han kommer og det er ordentligt arbejde, han leverer. Sven derimod er kendt for at love meget og holde lidt. Så du vælger nok Bent.
Direktør Otto. B. Christiansen, Dansk Annoncørforening
Flere jobsøgere googles - og vrages
Flere jobsøgere googles - og vrages Flere jobsøgere googles - og vrages
Dagbøger, festbilleder og amatørporno kan få særdeles uheldige konsekvenser for den enkelte, for virksomheder, chefer og rekrutteringsansvarlige er i stigende grad begyndt at google jobsøgere for at indhente supplerende information. Det skriver den norske nyhedstjeneste digi.no.
Søren Mikkel Berg, ComON
7 ledige job hos Assens Kommune
16 ledige job hos Region Midtjylland
1 ledige job hos Netto
0 ledige job hos Falck Jobservice A/S
1 ledige job hos Timesaver ApS
9 ledige job hos Albertslund Kommune
13 ledige job hos Billund Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2018