25. juni 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Massiv vækst i mængden af jobannoncer online
Massiv vækst i mængden af jobannoncer online Massiv vækst i mængden af jobannoncer online
”Fremgangen tilskriver vi mobiliteten på det danske arbejdsmarked og ikke mindst en stadig stigende efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft hos arbejdsgiverne. Dette underbygges ligeledes af at vi på vort kerneprodukt har oplevet en stigning på 45,4% set i forhold til 4. kvartal 2007”, udtaler Adm. Direktør Ricki Vejsmose hos Job-Support Danmark A/S.
Job-Support Danmark®
Er de uddannede mest lykkelige?
Er de uddannede mest lykkelige? Er de uddannede mest lykkelige?
Danica har gennemført en online undersøgelse det seneste år som viser, at danskere med en lang videregående uddannelse er de mest lykkelige. Den viser endvidere, at kvinder er lykkeligere end mænd.
Magasinet, På jobbet
En sundere kantine
En sundere kantine En sundere kantine
”Sund mad er et ledelsesansvar” - skal hjælpe ledere og medarbejdere med at formulere en mad- og måltidspolitik for deres arbejdsplads. Det er nemlig ikke blot kantineledernes ansvar. En mad- og måltidspolitik er et signal til medarbejderne og omgivelserne om, at arbejdspladsen prioriterer en sund hverdag og servere sund mad i kantinen. Og der er fordele for både for medarbejdere og ledelse.
Magasinet, På jobbet
15 ledige job hos Region Nordjylland
0 ledige job hos Danfoss A/S
15 ledige job hos Allerød Kommune
29 ledige job hos Silkeborg Kommune
5 ledige job hos Bladkompagniet A/S
6 ledige job hos Brønderslev Kommune
1 ledige job hos SOS Børnebyerne
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2018