15. oktober 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Hos Excellent ansætter vi dygtige medarbejdere – uden at skele til race, religion eller handicap
Hos Excellent ansætter vi dygtige medarbejdere – uden at skele til race, religion eller handicap Hos Excellent ansætter vi dygtige medarbejdere – ude..
Uddannelsesprogrammet strækker sig over en længere periode, og når man er igennem det, har man lært sig en masse færdigheder, man kan have glæde af i det daglige arbejde og i sit privatliv. Færdighederne kan desuden bruges senere, hvis man efter nogle gode år hos Excellent føler, man er kommet så langt, at man vil videre.
HR Direktør Per Clausen, Tradimus Excellent
Corporate branding
Corporate branding Corporate branding
Lad os starte med et eksempel som alle kan forstå: Du skal bruge en håndværker og forhører dig lidt omkring. Du ender med to forskellige pristilbud – et fra Bent og et fra Sven. Bents tilbud er noget dyrere – faktisk 20% dyrere, men Bent er kendt for at komme, når han siger, han kommer og det er ordentligt arbejde, han leverer. Sven derimod er kendt for at love meget og holde lidt. Så du vælger nok Bent.
Direktør Otto. B. Christiansen, Dansk Annoncørforening
Virksomheder passive overfor tidsrøveri på internettet
Virksomheder passive overfor tidsrøveri på internettet Virksomheder passive overfor tidsrøveri på internettet
Til trods for at arbejdsgiverne måske ufrivilligt betaler deres ansatte for at surfe rundt på hjemmesider, der ikke har noget som helst med arbejdsopgaven at gøre, er det de færreste virksomheder, der har en politik på området.
Anders Holt Petersen
17 ledige job hos Brøndby Kommune
16 ledige job hos Syddjurs Kommune
32 ledige job hos Sønderborg Kommune
15 ledige job hos Næstved Kommune
15 ledige job hos Guldborgsund Kommune
35 ledige job hos Silkeborg Kommune
1 ledige job hos Timesaver ApS
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2018