20. januar 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Større jobtilfredshed i callcentre
Større jobtilfredshed i callcentre Større jobtilfredshed i callcentre
Trivsel. Callcentre har ikke længere lavstatusjob. De 25.000 medarbejdere i call-centre oplever større jobtilfredshed og forbedrede karrieremuligheder. Det viser en ny EU-rapport, hvor man i Danmark har fulgt ledere og medarbejdere i de internecallcentre hos TDC, Danske Bank og Nykredit.
Flemming Kjærsdam
Trofaste danskere holder fast i industriferien
Trofaste danskere holder fast i industriferien Trofaste danskere holder fast i industriferien
Selv om industrivirksomhederne beskæftiger stadig færre mennesker, er vi danskere fortsat trofaste overfor den klassiske industriferie i slutningen af juli. Tal fra Danmarks Statistik viser, at de tre uger i industriferien fortsat er de suverænt mest eftertragtede ferieuger i sommerperioden. Sidste år gik op til 43 pct. af landets 2,7 mio. beskæftigede på ferie i uge 28, 29 og 30. Det svarer til, at over 1,1 mio. beskæftigede danskere valgte at tage på ferie i industriferien. Det viser tal fra Danmarks Statistiks arbejdskraftsundersøgelse.
Nicolai Østergaard, Danmarks Statistik
Strategien går hen over hovedet på medarbejderne
Strategien går hen over hovedet på medarbejderne Strategien går hen over hovedet på medarbejderne
I en tid, hvor forandringer er noget nær den eneste konstant, er de danske virksomheders evne til at agere strategisk målrettet og fleksibelt vigtigere end nogensinde før. Og Center for Ledelse´s undersøgelse afslører også, at de danske virksomheder tager den strategiske udfordring meget alvorligt.
-
11 ledige job hos Langeland Kommune
10 ledige job hos Svendborg Kommune
9 ledige job hos Frederiksberg Kommune
3 ledige job hos Palsgaard A/S
5 ledige job hos Bilka
7 ledige job hos DLG
0 ledige job hos Care Danmark
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2018