25. september 2017  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Send virksomheden på slankekur
Send virksomheden på slankekur Send virksomheden på slankekur
Rigtig mange danske virksomheder arbejder i øjeblikket med at gennemføre Lean i deres virksomhed. Ifølge Dansk Industris produktivitetsundersøgelse for 2005 er tre ud af fire af de virksomheder, som deltog i undersøgelsen, enten i gang med et Lean-projekt eller planlægger at igangsætte det i år.
Vibeke L. Svansø, Erhvervsbladet
10 friske medarbejdere mellem 18 og 30 år søges! - Lovligt ?
10 friske medarbejdere mellem 18 og 30 år søges! - Lovligt ? 10 friske medarbejdere mellem 18 og 30 år søges! - L..
Det er for de fleste arbejdsgivere velkendt, at der ikke må forskelsbehandles på baggrund af køn. Lovgivning indeholder dog et langt mere vidtrækkende forbud mod diskrimination på arbejdspladsen. Således må en arbejdsgiver ikke forskelsbehandle på baggrund af race, hudfarve, religion, eller tro, politik anskuelse, seksuelorientering og national, social eller etnisk oprindelse. Seneste er diskriminationsforbuddet blevet udvidet med to yderligere kriterier, som betyder, at der heller ikke må ske forskelsbehandling på baggrund af alder og handikap.
Advokat Tom Bramminge Christensen, Ret & Råd
En god mellemleder - tjener op mod 5 mio. kr. mere til virksomheden
En god mellemleder - tjener op mod 5 mio. kr. mere til virksomheden En god mellemleder - tjener op mod 5 mio. kr. mere t..
Det kan betale sig at have focus på bundlinjen for personer i nedre ledelse: Forskellen på den økonomiske bundlinje for en ny leder med en udtalt dårlig præstation og hans modpart på et fremragende niveau kan løbe op i over 500.000 kr. på årsbasis. Hos mellemledere kan forskellen lø’be op i mere end 5 mio. kr., konstaterer professor Nikos Bozionelos fra Durham Business School in Management Issues.
Peter Horn & Co.
1 ledige job hos Assens Kommune
4 ledige job hos Ballerup Kommune
21 ledige job hos Region Midtjylland
6 ledige job hos Jyske Bank
2 ledige job hos Comby A/S
2 ledige job hos Glud & Marstrand A/S
8 ledige job hos Silkeborg Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2017