15. august 2018  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Danskernes nye rangorden
Danskernes nye rangorden Danskernes nye rangorden
En høj uddannelse er langt den sikreste vej til en prestigefuld stilling i det danske samfund. Men en flot uniform eller en tur i medierne hjælper også. Ugebrevets store kortlægning af fagenes prestige viser en helt ny rangorden i det danske samfund, hvor præsten og skolelæreren må vige for skuespilleren og it-konsulenten.
Tanja Nyrup Madsen, Ugebrevet A4
Udnyt potentialet i virksomheden bedre
Udnyt potentialet i virksomheden bedre Udnyt potentialet i virksomheden bedre
Virksomhederne skal være bedre til at få personer med ledelsespotentiale til at påtage sig nye udfordringer. ” Man må formode, at den, der giver tilbudet, har en ide med det. Især kvinder skal være bedre til at gribe disse muligheder.”, konstaterer direktør og bestyrelsesmedlem Rigmor Zobel Ravn, der selv har lært sig den svære kunst.
Peter Horn & Co.
Arbejdsgiver frifundet for aldersforskelsbehandling
Arbejdsgiver frifundet for aldersforskelsbehandling Arbejdsgiver frifundet for aldersforskelsbehandling
De fratrådte medarbejderes fagforbund var af den opfattelse, at den blotte aldersforskel mellem de afskedigede og de nyansatte medarbejdere i sig selv betød, at der var påvist faktiske omstændigheder, som gav anledning til at formode, at der var tale om forskelsbehandling på grund af alder. Virksomheden gjorde derimod gældende, at der var tale om saglige afskedigelser.
Dansk Erhverv
10 ledige job hos LEO Pharma A/S
1 ledige job hos Attec Danmark A/S
5 ledige job hos Care Danmark
14 ledige job hos Frederiksberg Kommune
54 ledige job hos Silkeborg Kommune
17 ledige job hos Ballerup Kommune
71 ledige job hos Roskilde Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2018