DU ER DET

DU PUBLICER

ONLINE

Mere end 20 år med JobSupport

Mere end 2000 virksomheder serviceret


J obSupport er meget mere end blot stillings- annoncering. Som dansk totalleverandør tilbyder vi flere HR-serviceydelser end nogen anden udbyder, og vi er altid klar til at tilpasse os dine specifikke behov fra Employer branding over mediebureau til e-Rekrutteringssystemet, OHRMS®.


Læs om Job-Support

H os JobSupport kan du vælge blandt en lang række kvalitetsprodukter, der hver især er skræddersyet til vore kunders behov og sikrer dig det optimale resultat. Ved at sammensætte vore forskellige kvalitetsprodukter, så vil du kunne få din virksomhed præsenteret præcis, som du ønsker det.


Se hvad vi tilbyder

V i er markedsledende i at sikre dit employer brand i din onlineannoncering. Siden år 2000 har vi designet, kodet og opsat grafiske stillingsannoncer, som samtidig har overholdt den internationale standard W3C - din garanti for at din annoncering fremstår identisk uanset platform.


Se nogle annonceeksempler

M ålgruppen hos JobSupport er de, der søger nye karrieremuligheder. De mange kandidater, som allerede er tilmeldt JobSupport, kan du her få indblik i sammensætningen af.


Se aktuel brugeranalyse

H vad har vore kunder udtalt?
Vi er glade for at benytte Job-Support, som rekrutterings- medie, da de blandt mange andre internetmedier er overlegne i opsætning og layout.

Udsnit af kundeudtalelse fra Danmarks Statistik


Læs andre kundeudtalelser

B rug for råd og vejledning? Så kontakt os allerede i dag - vore kundekonsulenter står klar til, at give dig den optimale service og sikre dig det bedste resultat.


Kontakt Kundeservice

Derfor kan vi anbefale Job-Support som et naturligt valg, når der skal job annonceres på Internettet.

DYRBERG/KERN A/S