DU ER DET

DU PUBLICER

ONLINE

Mere end 20 år med Job-Support.dk

Mere end 2000 virksomheder serviceret


J ob-Support er meget mere end blot stillings- annoncering. Som dansk totalleverandør tilbyder vi flere HR-serviceydelser end nogen anden udbyder, og vi er altid klar til at tilpasse os dine specifikke behov fra Employer branding over mediebureau til e-Rekrutteringssystemet, OHRMS®.


Læs om Job-Support

H os Job-Support kan du vælge blandt en lang række kvalitetsprodukter, der hver især er skræddersyet til vore kunders behov og sikrer dig det optimale resultat. Ved at sammensætte vore forskellige kvalitetsprodukter, så vil du kunne få din virksomhed præsenteret præcis, som du ønsker det.


Se hvad vi tilbyder

V i er markedsledende i at sikre dit employer brand i din onlineannoncering. Siden år 2000 har vi designet, kodet og opsat grafiske stillingsannoncer, som samtidig har overholdt den internationale standard W3C - din garanti for at din annoncering fremstår identisk uanset platform.


Se nogle annonceeksempler

M ålgruppen hos Job-Support er de, der søger nye karrieremuligheder. De mange kandidater, som allerede er tilmeldt Job-Support, kan du her få indblik i sammensætningen af.


Se aktuel brugeranalyse

H vad har vore kunder udtalt?
...få kontakt til velkvalificerede kandidater inden for pensionsforsikringsområdet... Job-Support kan levere de fleksible løsninger, som vi efterspørger på et omskifteligt marked...

Udsnit af kundeudtalelse fra SAMPENSION


Læs andre kundeudtalelser

B rug for råd og vejledning? Så kontakt os allerede i dag - vore kundekonsulenter står klar til, at give dig den optimale service og sikre dig det bedste resultat.


Kontakt Kundeservice

...det er bedst, billigst og hurtigst

Farvandsvæsenet