Dansk totalleverandør indenfor stillingsannoncering
Kvalitets- og serviceydelser siden år 2000
Mere end blot stillingsannoncering
Ring nu: 70 224 225


Hvorfor Job-Support?

Job-Support er meget mere end blot stillingsannoncering! Som totalleverandør tilbyder vi flere HR-serviceydelser end nogen anden udbyder i Skandinavien, og vi er altid klar til at tilpasse os dine specifikke behov og ønsker fra Employer Branding til e-Rekrutteringssystem.

Job-Support.dk er en af landets førende internetbaserede jobportaler. Vi tilhører den skandidaviske del af HR2Work Inc.

Vort overordnede formål er at tilbyde vore annoncører en effektiv rekruttering med markedets højeste kvalitet og service. Vi arbejder samtidig for at tilbyde en jobportal med fokus på høj brugerfunktionalitet, hastighed og med respekt for den enkelte brugers privatliv.

Vor danske jobportal blev lanceret i Danmark den 27. marts 2000, og vi har siden tilbudt en række unikke værktøjer og serviceydelser til både jobsøgende og annoncører.

At vi som den første internetbaserede jobportal gennem vore Profilannoncer kunne efterleve en annoncørs designmanual, og at vi gang på gang formåede at fastholde den høje kvalitet i annoncørernes stillingsannoncer, hvilket efter vor bedste overbevisning har været med til at flytte markedet i retning af at fokusere mere på produktets reelle indhold og afkast for annoncørerne.

Som annoncør har du mulighed for gratis at modtage vort online magasin, HR-News, der bl.a. indeholder artikler om enmer der berør Human Resource området og vore annoncører generelt.Job-Support eksisterer ikke kun på nettet, men i høj grad også i virkeligheden

TNS Gallup