23. maj 2024  | Annoncør | Kontakt os
JobSupport - Din genvej til et nyt job!
www.johannesfog.dk
ELEV HOS FOG
Isenkram-elever søges
til en spændende, afvekslende og lærerig elevtid!
Drømmer du om at blive salgskonsulent, indkøber, butiksleder eller måske trælastdirektør?
- så er elev-uddannelsen i Fog et godt sted at starte!
Vi søger løbende elever til vores afdelinger indenfor byggecenter og trælast. Lige nu søger vi specifikt salgsassistentelever, der vil specialisere sig indenfor isenkram/værktøj/beslag.
Som elev i Fog får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for salg, butiksdrift og kundebetjening. Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger i den forretning, hvor du er elev, så du lærer alle dele af forretningen at kende. Der er mulighed for udveksling forretningerne imellem.
Derudover planlægges forskellige uddannelsesmæssige og sociale aktiviteter for den samlede elev-gruppe i Fog.
Vores særkende er en bred variation af kunder samt produkter af høj kvalitet, som du vil få detaljeret kendskab til. Som elev hos os får du hurtigt eget ansvarsområde og salgsbudgetter, som du i samarbejde med den salgsansvarlige leder skal forsøge at nå.
Er du initiativrig og ikke bange for at tage ansvar? Kan du tænke selv og har du gode samarbejdsevner? Har du interesse for vores vareområde og en positiv indstilling til nye udfordringer? Så er du måske en af vores nye elever.
Ansøg
Send os en kortfattet ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv og dine planer for fremtiden. Skriv også i din ansøgning hvilke af vores forretninger du er mest interesseret i. Brug linket i dette opslag til at sende din ansøgning.
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål vedrørende det at være elev, eller vil du vide mere om elev-forløbet hos Fog, kan du søge yderligere information på vores hjemmeside www.johannesfog.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Johannes Fog A/S blev grundlagt d. 1. september 1920. Koncernen har i dag forretninger i Lyngby, Farum, Fredensborg, Herlev, Hårsholm, Kvistgård, Vordingborg og Ølstykke.
Vi er en af Sjællands største udbydere indenfor trælast- og byggemarkedsprodukter til både det professionelle og det private marked med i alt ca. 450 medarbejdere og en omsætning på 1,2 mia. kr.
Kvalitet og service er nøgleordene i vores virksomhed - både i forhold til kunder, medarbejdere og leverandører.
www.johannesfog.dk
©2000-2024 JobSupport.
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
JobSupport ApS  -  Lautruphoej 1-3  -  2750 Ballerup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2024