24. juli 2024  | Annoncør | Kontakt os
JobSupport - Din genvej til et nyt job!
VIL DU SKABE
RESULTATER? BLIV
SALGSASSISTENTELEV
Vi støtter Team Danmark frem mod OL i Rio 2016
Er du på jagt efter en uddannelse som giver dig unikke muligheder for en spændende karriere?
Hos Dansk Supermarked får du mulighederne, hvis du har gå-på-mod og er klar til et uddannelsesforløb med fokus på kundeservice, slag og samarbejde.
EN UDDANNELSE MED FOKUS PÅ DIG
Som elev i Dansk Supermarked bliver du helt fra start af din uddannelsen en del af et levende arbejdsliv med masser af ansvar. Det gør du, fordi du under uddannelsen allerede er i gang med at gøre karriere.
Du vil i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, personligt salg, eksponering af varer, markedsføring og mange opgaver relateret til driften af varehuset eller butikken.
Her vil du få tilført en masse viden og kompetencer, som du kan bruge i hverdagen i varehuset eller butikken - både i forhold til dig selv, dine kolleger og ikke mindst kunderne.
UDDANNELSEN
Uddannelsesforløbet strækker sig over 2 år og er en kombination af teori på Dansk Supermarkeds kursuscenter i Ebeltoft og praktik i et varehus eller i en butik.
Udover de obligatoriske skoleophold, tilbyder vi dig også en række valgfrie fag, som du vil høre du mere om, når du starter på uddannelsen.
HAR DU DET, DER SKAL TIL?
Du skal have gennemført Handelskolens grundforløb, HHX, HG2 eller HTX/HF/STX suppleret med et 12-ugers HGS-forløb fra handelsskolen for at søge ind som elev i Dansk Supermarked.
Men det er ikke kun din uddannelse, som tæller - det gør din personlighed, dit engagement og drive i lige så høj grad.
Har du ikke en af ovenstående uddannelser, men brænder du for detailhandel, så ser uddannelsen lidt anderledes ud. Du vil i starten af din elevtid veksle mellem praktik i varehuset og skoleperioder på den lokale handelsskole.
I denne periode vil du kvalificere dig til de sidste 2 år af din læretid, som er beskrevet ovenfor. Uddannelsen vil i alt vare op til 4 år afhængig af din uddannelsesbaggrund.
KONTAKT
Er du klar til at tage første skridt mod din fremtidige karriere?
Du kan læse mere om uddannelsen og ansøge på elev.dsg.dk
Ansøgninger behandles løbende.
Er du nysgerrig på hverdagen som elev? - følg os på Facebook: Bliv elev i Dansk Supermarked.
Bilka
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
JobSupport ApS  -  Lautruphoej 1-3  -  2750 Ballerup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2024