25. maj 2020  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
PLC TEKNIKER / PLC PROGRAMMØR
Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og har datterselskaber i Danmark, Sverige og Tyskland.
Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 650 medarbejdere, heraf ca. 480 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.
Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling.
Kan du se dig selv i disse værdier? - så er det måske dig vi ønsker at tale med.
STILLINGEN
Med reference til lederen af EL-afdelingen søger vi med tiltrædelse pr. 1. august 2020 en udadvendt profil til løsning af PLC-tekniske opgaver, herunder programmering. Du får en bred kontaktflade i virksomheden og får dyb indsigt i virksomhedens mange spændende produktionsprocesser.
ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER
Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være:
  • Projektering, udvikling og idriftsættelse af nye anlæg
  • Programmering af PLC-styrede anlæg med tilhørende HMI-systemer
  • Indkøring og FAT/FAI test af anlæg
  • Driftsvedligeholdelse og -optimering af anlæg
FAGLIGE KVALIFIKATIONER
Du er uddannet ingeniør, maskinmester, automatiktekniker, elektriker eller har lignende el-teknisk baggrund.
Du har minimum 3 års erfaring inden for PLC-programmering af Siemens PLC / Step7 / TIA. Du har gerne kendskab til Siemens Safety PLC, HMI-paneler og frekvensomformere og du har erfaring med Siemens SCADA-løsninger.
Da Birn arbejder med den totale opbygning af virksomhedens styringer på maskin- og procesanlæg, er det vigtigt, at du kan opbygge komplette programmer fra bunden samt har en grundlæggende projektledelses- og procesforståelse.
PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er er vant til at arbejde selvstændigt, og planlægger selv din dag. Du er en god teamplayer med en nysgerrig og videbegærlig attitude i din opgaveløsning.
Din tilgang til opgaverne er serviceorienteret og struktureret, og dit høje drive gør det helt naturligt for dig at tage ansvar og ikke mindst overholde deadlines.
Du motiveres af en god vekselvirkning mellem hovedområderne i dit job, suppleret med varierende ad hoc-opgaver og fejlfindingssupport. Som person er du udadvendt og robust, og du ved hvad en god dialog og effektivitet betyder for dine samarbejdspartnere. Sprogligt begår du dig ubesværet på engelsk og gerne tysk.
VI TILBYDER
Du får en god oplæringsperiode, og du bliver et aktiv for en spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed. Gagen forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer.
YDERLIGERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte Teknisk direktør Lars Jørgensen på tlf. +45 40 13 20 04 eller HR Manager Morten Madsen på +45 3016 0115.
ANSØGNING
Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.
Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.
www.birn.com
©2000-2020 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2020