4. august 2020  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Palsgaard
Elektriker/Automatikteknikertil aftenhold
med erfaring indenfor proces- og/ellerlevnedsmiddelproduktion (Genopslag)
Vi vækster og øger fortsat vores produktionskapacitet, så vi søger en selvstændig og faglig stærk elektriker / automatik- tekniker til fast aftenhold i vores afdeling for Teknisk Service.
Du bliver en del af en afdeling med ca. 20 engagerede kolleger, der til daglig sikrer effektivt vedligehold af vores produktion/procesanlæg på fabrikkerne i Juelsminde.
Der er i afdelingen ansat smede, automatiktekniker og elektrikere, som tilsammen dækker både dag-, aften-, nat- og weekendskift (fast skift).
Vi forventer,at du sammen med teamet er med til at drive Palsgaards forbedringskultur frem i den rigtige retning.Vi er underlagt internationale standarder for hygiejne og kvalitet og stiller store krav til medarbejdernes kompetencer.
Stillingen er på fast aftenskiftmandag – torsdag kl.14:30-23:00,og du vilreferere til lederenaf el-teamet.
Dine opgaver vil primært være:
  • Service,vedligeholdog forbedringaf proces- og forsyningsanlæg
  • Mindrenyinstallationerinden for svag- og stærkstrøm
  • Medvirke til at holde procesanlæg på en stadig høj teknisk standard
Kandidatprofil:
Den rette kandidat til stillingener uddannet elektriker, automatiktekniker eller lignende og kommer med relevant erfaring fra procesindustrien.
Du har hænderne skruet rigtigt på og ser det som en udfordring, at nogle arbejdsopgavervilvære tværfaglige i forbindelse medsamarbejde med aftensmeden.
Stillingen forudsætter, at du er grundig og effektiv i din opgavevaretagelse, at du er stærk i fejlfinding og at du trives med at arbejde selvstændigt, men også kan indgå i teams, når opgaverne kræver det.
Vi vægter et godt arbejdsmiljø, og ønsker derfor en god’Heartworking’ kollega,der tilgår opgaverne med en positiv og samarbejdsvillig tilgangog som samtidig kan identificere sig med vores værdisæt; Ansvarlighed, Engagement og Loyalitet.
Endelig forudsætter stillingen, at du mestrer dansk i både skrift og tale.
Som medarbejder på Palsgaard kan vi tilbyde dig:
  • Et job i en ekspanderende virksomhed, der kombinerer teknologisk viden med praktisk værdiskabelse.
  • Et job i et internationalt miljø med kunder og kollegaer over hele verden.
  • Et job i et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur.
  • Et job med gode arbejdsforhold, herunder bl.a. en 7. friuge, gode udviklingsmuligheder samt overskudsdeling via særlig pensionsordning.
  • Kantineordning, massageordning og en velfungerende personaleforening.
Palsgaard lægger vægt på at have kompetente medarbejdere, hvorfor der vil være tilbud om løbende målrettet efteruddannelse.
Yderligere information:
Yderligere oplysninger om stillingen vil kunne fås ved henvendelse tilEl mester Thomas Thulstrup, påtelefon nr. 7682 7470 (ferie i uge 28, 29, 30) eller Teknisk Chef Jan Christiansen på telefon nr. (ferie i uge 29, 31, 32).
Ansøgning:
Der vil løbende være kandidatvurdering og samtaler, da tiltrædelse ønskes snarest. Stillingsopslaget nedtages, når den rette medarbejder er fundet.
Klik på "Søg jobbet" nederst på siden.
Om Palsgaard
Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood.
Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer. Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.
Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter.Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle.
Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 220 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.
Palsgaard A/S, HR, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.palsgaard.com
©2000-2020 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2020