4. august 2020  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Palsgaard
To teamledere til produktion
Vi søger to nye teamledere med erfaring fra procesindustri til vores produktion. En teamleder til aftenhold i emulgatorfabrikken og en teamleder til aften-/nathold i pulverfabrikken.
Vi vækster fortsat og fordobler gennem nye investeringer vores produktionskapacitet indenfor de næste 3-4 år. For at understøtte denne vækst søger vi to nye teamledere til vores produktion i Juelsminde.
Vi søger to nye lederkolleger, som har erfaring fra procesindustri/produktion og som allerede nu bestrider en lederstilling eller har et brændende ønske om at gå ledervejen.
Hvis ikke du allerede har ledererfaring, vil du blive tilbudt lederuddannelse og vil fremadrettet indgå i vores interne lederudviklingsforløb på Palsgaard.
Du bliver en del af den eksisterende ledergruppe for produktionen på Palsgaard og stillingen referer til Site Director PADK.
Stillingerne er hhv. aften og aften/nat (34 timer) i hverdagene med indbygget fleksibilitet, da der løbende er behov for at møde ind for at koordinere med stabsfunktionerne. Begge stillinger indgår i weekendvagtordningen.
Dine primære ansvarsområder vil være:
 • Sikre optimal gennemførsel af produktionen under hensyntagen til sikkerhed, fødevaresikkerhed, miljø, kvalitet og kapacitet
 • Lede, motivere og udvikle dine medarbejdere mhp. høj trivsel og effektivitet
 • Koordinere og samarbejde med de øvrige teamledere på tværs af fabrikkerne
 • Gennemføre root-cause analyse af kvalitetsafvigelser og near-misses
 • Lave bemandings- og ferieplaner
 • Deltage i løbende optimering og udviklingstiltag
Kandidatprofil:
Du kan identificere dig med Palsgaards værdier og ønsker at være en stærk rollemodel for dit medarbejderteam.
Du er proaktiv og har et stærkt selvstændigt drive, hvilket kombineret med gode lederegenskaber og evnen til at motivere og udvikle et team vægtes højt.
Yderligere vægter Palsgaards et godt samarbejde på tværs af teams meget højt, så du er ligeledes god til at networke og finde kompromiser.
Da du løbende skal træffe beslutninger om driftsafviklingen, forventer vi, at du hurtigt vil være i stand til at sætte dig ind produktionsprocesserne.
Endeligt forudsætter stillingen at du mestrer dansk i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du er erfaren bruger af MS Office og ERP systemer.
Som medarbejder, kan vi tilbyde dig:
 • Et job med rig mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Et job i en ekspanderende virksomhed, der kombinerer teknologisk viden med praktisk værdiskabelse.
 • Et job i et internationalt miljø med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer over hele verden.
 • Et job i et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur.
 • Et job med gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning mv.
 • Overskudsdeling i form af særlig supplerende pensionsordning
Yderligere information:
Spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Site Director Povl Erik Røen på Tlf. 6197 2366 (med undtagelse af uge 28 og 31).
Ansøgning:
Er du interesseret i en af stillingerne, så kan du søge ved at sende CV og en motiveret ansøgning via nedenstående link.
HUSK at angive hvilken Teamlederstilling der ansøges eller om det er begge.
Ansøgninger vurderes løbende og der er endelig frist for ansøgning den 14. august 2020.
Klik på "Søg jobbet" nederst på siden.
Om Palsgaard
Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood.
Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer. Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.
Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter.Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle.
Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 330 medarbejdere og ca. 220 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.
Palsgaard A/S, HR, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.palsgaard.com
©2000-2020 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2020