24. november 2020  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
CARE SØGER
Alsidig juridisk rådgiver til at være vores husjurist og compliance ansvarlig
Brænder du for at bruge dine juridiske kompetencer på en bred portefølje af opgaver og samtidig være en del af en organisation, hvor vi arbejder med klima? Hvis ja, er du måske vores nye juridiske rådgiver.
Hos CARE ønsker vi at gøre en forskel for dem, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. I disse år arbejder vi dedikeret og målrettet på både at udvikle os selv som organisation og finde nye måder og løsninger sammen med gode samarbejdspartnere som er til gavn for både klimaudsatte og verden i et bredere perspektiv. Kvalitet og effekt er fortsat i højsædet, og derfor har vi brug for en dygtig og alsidig jurist, som kan hjælpe os med at sikre, at i takt med udviklingen sker, står vi på et fundament af solide, bæredygtige og juridiske korrekte aftaler, procedurer og politikker.
Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor vores nye kollega i høj grad får mulighed for at prioritere og sætte præg på hvordan opgaverne skal løses og hvor opgaverne er alsidige og dækker bredt. Det skal du synes er attraktivt og er med til at gøre dit arbejdsliv mere interessant.
Som vores juridiske rådgiver bliver du først og fremmest ansvarlig sammen med vores Programme Managers omkring alle vores kontrakter og samarbejdsaftaler med de enheder der implementer projekterne. Det inkluderer bl.a. vores samarbejdskontrakter med vores institutionelle donorer, kommercielle samarbejdsaftaler, leverandøraftaler, IT-kontrakter, konsulentkontrakter, mv.
Vi arbejder både med standardiserede donorkontrakter, men har i stigende grad brug for at der udvikles nye typer kontrakter med nye typer samarbejdspartnere. I den kommende tid ønsker vi at arbejde mere struktureret med kontraktstyring og håndtering, og vores kommende kollega får derfor også ansvaret for at udvikle og drive et kontrakthåndteringssystem, som en stor del af huset efterfølgende vil være brugere af.
Herudover har vi brug for dig til at stå i spidsen for en række compliance opgaver med juridiske aspekter. Det kan handle om alt fra indkøbspolitik, udbudsprocedurer, GDPR-håndtering, whistleblowerordning mv., og både være relateret til interne og eksterne krav og forventninger.
Som vores husjurist er du ansvarlig for at sikre at vi med et stigende aktivitetsniveau fortsat kan agere professionelt og proaktivt på den juridiske bane. Du skal gøre livet lettere for dine kollegaer ved at nemt forståelige procedurer og politikker er tilgængelige, og du bliver en central person med en faglighed, som ingen andre i organisationen har, men som dine kollegaer både i Danmark og i vores programlande har brug for.
Organisatorisk bliver du en del af Finance og Operations hvor vi er i alt 13 medarbejdere, som beskæftiger os med økonomi, controlling, administration & service, HR, IT-support og udvikling mv.
Dine opgaver vil bl.a. bestå af:
 • Kontraktudvikling, -styring og complianceopgaver ift. CAREs kontrakter og samarbejdsaftaler, herunder
  • Gennemgå nuværende og kommende kontrakter og sikre at de er juridisk korrekte og optimale for CARE
  • sikre, at CARE har procedurer som understøtter kontraktopfyldelse og er compliant
  • Udvikle skabeloner og retningslinjer som kan bruges fremadrettet, fx ift. donor guidelines
  • Deltage i forhandlingen og/eller rådgive om kontraktmæssige forhold generelt
 • Udvikle politikker og complianceguidelines for CARE Danmark ift. fx HR-kontrakter, indkøb, IT- og andre leverandører
 • Projektleder og ansvarlig for udvikling, udrulningen af et kommende kontraktstyringssystem
 • Sikre og udvikle politikker og complianceguidelines ift. antikorruption, GDPR, whistleblowerordning, sikkerhed mv. samt sikre at disse er i overensstemmelse med CARE International
 • Varetage risk management, due-diligence opgaver og screening af fx potentielle donorer, samarbejdspartnere, leverandører o.l.
 • Bidrage med juridiske kompetencer ifm. udbudsgaver eller besvarelse af tilbud
 • Træning og juridisk bistand over for dine kollegaer både i Danmark og vores programlande samt evt. samarbejdspartnere lokalt.
Stillingen er uden ledelsesansvar og med reference til Director for Finance & Operations Frank Lausten. Du skal være indstillet på og synes det giver dit arbejdsliv ekstra krydderi, at du får mulighed for at rejse op mod en måned om året på både kortere og længere ture til hhv. vores programlande og forskellige møder i CARE regi.
Vi forestiller os, at du:
Har en relativ bred juridisk faglighed, da du skal kunne spænde vidt. Det er dog vigtigt at du har erfaring med og interesserer dig for kontrakter og compliance, da en stor del af din tid vil gå med at sikre, at vi både har orden i vores kontraktuelle forhold, uanset typen af kontrakt, men også at de aftaler vi laver sikrer os på bedste vis.
Vi ser gerne at du har arbejdet med due-diligence og udbudsmateriale, og samtidig også har prøvet at arbejde med udvikling af politikker og guidelines på en måde og i sprog, som også er meningsfyldt for andre end jurister. Du
 • Har en relevant uddannelse som fx cand.merc. jur. eller tilsvarende
 • Har min. 3-5 års erfaring fra en sammenlignelig organisation, styrelse eller anden relevant organisation
 • Har erfaring med kontraktudvikling og styring ud fra et juridisk perspektiv, og gerne erfaring med at anvende og udvikle et kontraktstyringssystem, der ”taler sammen” med finans.
 • Har erfaring med udvikling af politikker/guidelines, fx ift. indkøb, risk management, GPDR
 • Er vant til, eller har lyst til en bred opgaveportefølje, hvoraf nogle af rent juridiske, og hvor andre i højere grad handler om at bruge juraen til at tænke hele vejen rundt i opgaveløsningen
 • Er vant til, at dit arbejde indgår som element i andre menneskers arbejde, enten direkte eller som forudsætning
 • Har prøvet kræfter i rollen som juridisk rådgiver
 • Gerne erfaringer som projektleder
 • Kan begå dig - både mundtligt og skriftligt - på engelsk, og gerne fransk.
CARE er en spændende arbejdsplads, hvor vi sætter pris på hinanden og et godt arbejdsmiljø. Det skal du have lyst til at bidrage til, samtidig med at du trives i en organisation hvor vi er ambitiøse, tænker nyt og arbejder sammen på tværs, fordi vi vil skabe de bedste løsninger.
Vi ser derfor gerne at vores nye Juridiske rådgiver/legal advisor
 • Kan engagere andre og trives i en udadvendt rolle
 • En tydelig og klar kommunikator, som ikke komplicerer i sin formidling
 • Idérig og proaktiv - ser muligheder frem for begrænsninger
 • Kan håndtere at have flere bolde i gang på samme tid og stadig komme i mål
 • Gode samarbejdsevner - rummelig og lyttende
 • Kan arbejde selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver
 • Er grundig, kvalitetsbevidst og har styr på detaljerne
Vi tilbyder
 • Et spændende job i en dynamisk og international anerkendt udviklingsorganisation
 • En stilling med selvstændigt ansvar hvor du får mulighed for at bruge dine faglige kompetencer i en stilling med mange samarbejdspartnere og snitflader
Sådan ansøger du
Send en motiveret ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem her.
Ansøgningsfristen er den 29. november 2020. Stillingen ønskes besat snarest muligt og forventet tiltrædelse er senest den 1. februar 2021.
Mellem første og anden samtale skal du være indstillet på at gennemgå et testforløb hos vores samarbejdspartner Mercuri Urval.
CARE ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold.
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Director for Finance & Operations Frank Lausten på flausten@care.dk eller på telefon +45 27 538 303.
Tlf 35 200 100 · Fax 35 36 88 78 · email care@care.dk · web www.care.dk
Hvem er vi?
CARE er en grøn udviklings- og nødhjælpsorganisation, som verden over støtter verdens fattigste og mest klimaudsatte mennesker i at skabe sig et godt og værdigt liv. Med klimatilpasning, uddannelse, akut nødhjælp og hjælp til selvhjælp er vi til stede både før, under og efter katastrofen. Gennem bæredygtige løsninger med både lokale organisationer og store virksomheder skaber vi sammen en grøn og retfærdig verden for alle.
CARE er en del af CARE International, der med sin tilstedeværelse i 93 lande er en af verdens største humanitære organisationer. I 2018 nåede CARE International ud til 68 millioner mennesker.
Læs mere på www.care.dk
CARE
©2000-2020 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2020