11. december 2023  | Annoncør | Kontakt os
JobSupport - Din genvej til et nyt job!
SOS Børnebyerne
Bliv frivillig på kontoret
SOS Børnebyerne er helt afhængig af de mange frivillige, der til daglig hjælper med at få kontoret til at køre og vi søger løbende nye kræfter.
Du har mange muligheder for at give en hånd med på SOS-kontoret i København. Nogle frivillige hjælper med at passe telefonerne, nogle hjælper med posten og andre med mindre håndværksopgaver.
Der er også frivillige, der er tilknyttet konkrete projekter og afdelinger, hvor de bidrager med deres faglige ekspertise og baggrund.
Hvor meget tid kræver det?
Det er op til dig, hvor meget tid, du vil bruge. Nogle frivillige kommer en fast dag om ugen, andre hjælper til ved behov.
Send lidt om dig selv
Er du interesseret i at hjælpe os på kontoret på Vesterbro, må du meget gerne sende os lidt om dig selv og dine kompetencer. Det er ikke altid, vi har opgaver til alle, der ønsker at bidrage, men vi vil så vidt muligt forsøge at matche dine kompetencer til relevante arbejdsopgaver i huset.
Du kan også bare skynde dig at sende din ansøgning samt et CV. Vi holder samtaler løbende.
Om SOS Børnebyerne
SOS Børnebyerne giver forældreløse og udsatte børn en familie, en tryg barndom og en uddannelse. I Danmark arbejder vi med fundraising, formidling og programarbejde. Organisationen har været igennem en positiv periode med gode resultater i et højt tempo, og vi håber, at du vil være med til at fortsætte udviklingen. Du kan læse mere om SOS Børnebyerne på www.sosbørnebyerne.dk.
SOS Børnebyerne giver forældreløse og udsatte børn en familie, en tryg barndom og en uddannelse. I Danmark arbejder vi med fundraising, formidling og programarbejde. Organisationen har været igennem en positiv periode med gode resultater i et højt tempo, og vi håber, at du vil være med til at fortsætte udviklingen.
Du kan læse mere om SOS Børnebyerne på www.sosbornebyerne.dk.
©2000-2023 JobSupport.
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
JobSupport ApS  -  Lautruphoej 1-3  -  2750 Ballerup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2023