15. maj 2021  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
CARE SØGER
Kampagneleder med stærke digitale kompetencer
(Barselsvikariat)
Hos Care ønsker vi at gøre en forskel for dem, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. Vi skal være mange, der står sammen, da ingen kan løse opgaven alene. Vores ambition er, at CARE med en klar og tydelig stemme kan blive en aktør helt i front, og at vi får engageret vores omverden til at støtte op om vores indsats.
Vi søger derfor en kampagneleder med stærke digitale marketing kompetencer, der kan være med til at styrke vores kampagner overfor private. Formålet er både at skabe øget engagement og øgede indtægter til organisationens arbejde.
Du får ansvaret for at udvikle, eksekvere og optimere vores kampagner i tæt samarbejde med vores team af dygtige fageksperter. Med fokus på content, kanaler og grafisk udtryk, er du drivkraften, som tiltrækker, konverterer og fastholder støtter og medlemmer. Du er den bedste til det, du gør, for det vil vi nemlig gerne være.
Dine primære opgaver:
  • Konceptudvikling af kampagner og storytelling med impact
  • Øge det digitale in-flow af medlemmer og donationer
  • Ansvarlig for udvikling og eksekvering af fundraising og lead-genererende kampagner ved brug af sociale medier, SMS, direct mail, Google Adwords m.m.
  • Projektleder på donorrejsen og de målrettede indsatser, der øger Life Time Value og skaber loyalitet, fx gennem velkomstprogrammer og trigger-baserede kommunikationsflows
  • Ansvarlig for kampagneopfølgning, herunder analyse og evaluering af performance og ROI
  • Bidrage til CAREs fundraising strategi
Vi forestiller os, at du…
er struktureret, handlekraftig og resultatorienteret og ser muligheder og idéer i det meste. Du er god til at have mange opgaver i gang uden at have travlt, og dine deadlines bliver altid overholdt.
  • Har minimum 3 års indgående erfaring med kampagneudvikling og digital markedsføring og har afsluttet en relevant videregående uddannelse
  • Elsker den agile marketing verden, og synes at det er sjovt at teste nye medie- og markedsføringskanaler. Du kan derfor ikke lade være med at følge den digitale udvikling tæt
  • Har erfaring med projektledelse af kampagner og koordinering af mindre teams
  • Er værdi-drevet og passioneret og bliver motiveret af tanken om at blive en del af en global organisation, der kæmper for at give verdens mest klimaudsatte mennesker mulighed for at skabe et værdigt liv for sig selv og deres familie
Til gengæld tilbyder vi:
Et 12 måneders vikariat i en udviklingsorienteret, ROI fokuseret afdeling, hvor du får mulighed for at præge udviklingen og sætte dine faglige og personlige kompetencer i spil.
Du får engagerede kolleger, som du kan sparre med i et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden. Og så kan du være med til at gøre en forskel for verdens mest klimaudsatte mennesker.
Du bliver en del af Kommunikations- og Engagement afdelingen i CARE. Vi er ni kolleger med forskellige fagligheder ansvar for communityskabelse, branding, kommunikation og fundraising.
Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christophe Kirkegaard, Director of Communication & Engagement på ckirkegaard@care.dk eller tlf: +45 40 73 13 09.
Sådan ansøger du
Send motiveret ansøgning og CV via vores online rekrutteringssystem nedenfor.
Ansøgningsfrist: Den 21. maj 2021.
Stillingen ønskes besat snarest.
CARE ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen.
Tlf 35 200 100 · Fax 35 36 88 78 · email care@care.dk · web www.care.dk
Hvem er vi?
CARE er Danmarks grønne udviklings- og nødhjælpsorganisation, som verden over støtter de fattigste og mest klimaudsatte mennesker i at skabe sig et godt og værdigt liv.
Med klimatilpasning, uddannelse, akut nødhjælp og hjælp til selvhjælp er vi til stede både før, under og efter katastrofen. Gennem bæredygtige løsninger med både lokale organisationer og store virksomheder skaber vi sammen en grøn og retfærdig verden for alle.
CARE er en del af CARE International, der med sin tilstedeværelse i 93 lande er en af verdens største humanitære organisationer. I 2020 nåede CARE International ud til 92 millioner mennesker.
Læs mere på www.care.dk
CARE
©2000-2021 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2021