15. maj 2021  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Palsgaard
Production Managers til Spraytårn og Extruder fabrikker
Palsgaard er fortsat i vækst, og vi fordobler i de kommende år produktionskapaciteten gennem flytning af eksisterende procesudstyr, etablering af nye procesanlæg og nybyggeri.
For at understøtte denne vækst udvider vi nu vores lederteam og søger 2 Production Managers til vores Extruder/Pulver fabrik samt Spraytårn og Kølebånd i Juelsminde.
Som ny Production Manager vil du stå i spidsen for 20 - 30 medarbejdere, hvor du til dagligt sætter rammerne, optimerer vores processer og går forrest ift. nye tiltag.
Du bliver en del af den eksisterende ledergruppe for produktionen, der tæller i alt syv ledere, der dækker de forskellige fabriksafsnit 24/7. Stillingen refererer direkte til vores Site Director i DK, Anders Jensen.
Som udgangspunkt vil du indgå i den daglige drift på dagholdet, og som leder for alle skift forventer vi, at du også sikrer nærvær og god ledelse på de øvrige skift i form af fleksibel tilstedeværelse efter behov.
Du vil indgå i et tæt samarbejde med de nuværende Managers på fabrikken, hvor I løbende sparrer på processer og ledelsesmæssige opgaver.
Som Production Manager vil dine primære ansvarsområder være at:
 • Sikre optimal gennemførsel af produktionen under hensyntagen til sikkerhed, fødevaresikkerhed, miljø, kvalitet og kapacitet.
 • Lede, motivere og udvikle dine medarbejdere mhp. høj trivsel og effektivitet.
 • Koordinere og samarbejde med de øvrige ledere på tværs af fabrikkerne.
 • Gennemføre root-cause analyse af kvalitetsafvigelser og near-misses.
 • Udarbejde bemandings- og ferieplaner.
 • Deltage i løbende optimering og udviklingstiltag.
Kandidatprofil:
Vi lægger vægt på, at vores kommende lederkollega har erfaring med ledelse og fortsat ønsker at udvikle sig inden for ledelse, da du kommer til at indgå i Palsgaards interne lederudviklingsforløb.
Du har solid erfaring fra procesindustri/produktion og er vant til at drive og lede en produktion med god situationsfornemmelse og respekt for den enkelte i teamet og dine kolleger i øvrigt.
Du kan identificere dig med Palsgaards værdier omkring ansvarlighed, engagement og loyalitet, og du ønsker at være en stærk rollemodel for dit medarbejderteam.
Du er proaktiv og har et stærkt selvstændigt drive, hvilket kombineret med gode lederegenskaber og evnen til at motivere og udvikle et team vægtes højt.
Du er god til at skabe stærke relationer og finde konstruktive kompromiser, og da du løbende skal træffe beslutninger om driftsafviklingen, forventer vi, at du hurtigt vil være i stand til at sætte dig ind produktionsprocesserne.
Endeligt forudsætter stillingen, at du mestrer dansk i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du er erfaren bruger af MS Office og ERP-systemer.
Som medarbejder kan vi tilbyde dig:
 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
 • Overskudsdeling i form af ekstra pensionsordning.
 • Gode udviklingsmuligheder i en afvekslende, spændende og hektisk hverdag, med frihed under ansvar.
 • Et job i et internationalt miljø med kunder og gode kolleger over hele verden.
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.
Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Site Director, Anders Jensen på tlf.: 5081 5377.
Ansøgning:
Er du interesseret i stillingen, så send os dit CV og en motiveret ansøgning via nedenstående link.
Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.
Klik på "SØG JOBBET" nederst på siden.
Om Palsgaard
Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood.
Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer. Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.
Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle.
Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.
Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com
Palsgaard A/S, HR, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.palsgaard.com
©2000-2021 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2021