20. september 2021  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Palsgaard
Planning Manager - Supply Chain
Vil du være med til at forme Palsgaards Supply Chain strategi, der danner grundlag for at eksekvere virksomhedens ambitiøse vækstplaner? Er du en faglig stærk og empatisk leder, der kan sikre god indfasning af nye produktionsanlæg ud fra et planlægningsmæssigt perspektiv? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega?
Vi har fuld fart på og kigger ind i en ambitiøs 5-årig vækst-
strategi med massive investeringer i vores produktions-
kapacitet. Det stiller betydelige krav til optimeringen af vores Supply Chain.
Derfor er vi på udkig efter en dygtig leder, der, med sin solide faglige ballast og gode lederevner, kan motivere og udvikle vores dynamiske Planning Team til at yde deres bedste.
Du bliver omdrejningspunkt i den daglige drift, hvor du som leder, sammen med Planning Teamet, sikrer opfølgning på, at produktionsplanerne bliver eksekveret rettidigt. Du vil skulle forstå kompleksiteten i udarbejdelsen af produktionsplanerne, således du kan udfordre disse og sikre løbende optimering.
I Planning teamet er vi pt. 8 dedikerede specialister, der vægter det faglige fællesskab højt. Opgaven er at varetage taktisk og operationel produktionsplanlægning og disponering på vores fabrikker i Juelsminde for dermed at sikre solid leveringsevne og optimal udnyttelse af kapaciteten 24/7.
Vi er fleksible og arbejder i et driftsmiljø, hvor hensynet til produktionen altid er højt prioriteret.
Stillingen er placeret i Juelsminde, og i det daglige refererer du til vores Chief Supply Chain Officer, Torben Dahl-Hansen.
Dine vigtigste ansvarsområder/opgaver vil være:
 • Sammen med produktionen at sikre optimale produktionsplaner.
 • Optimering af lagre for råvare, emballager og færdigvarer.
 • Ledelse, sparring og udvikling af teamet.
 • Udvikling, implementering og forankring af processer og procedurer.
 • Sikring og udvikling af samarbejdet på tværs af afdelinger.
 • Deltage i, men også lede tværorganisatoriske projekter.
 • Ansvar for løbende proces omkring opbygning af KPI’er til styring af daglig drift.
 • Løbende udbygning af IT-platforme inden for ansvarsområdet.
 • Identificere og implementere forbedringer i forsyningskæden.
Kandidatprofil:
Du har praktisk erfaring med Supply Chain Management og en baggrund som Cand.merc., HD i Supply Chain Management eller lignende – eventuelt kombineret med en projektlederuddannelse.
Vi ser helst, at du har nogle års erfaring fra en lignende lederstilling, hvor du har bevist, at du kan skabe succes og fremragende resultater. Kendskab til procesindustrien - fødevare- eller pharmaindustri vil være en stor fordel.
Stillingen kræver stor analytisk forståelse og evnen til at arbejde med komplekse problemstillinger.
Din tilgang til beslutningsprocessen er struktureret og fakta-
baseret, ligesom du trives med at arbejde tværorganisatorisk og i spændingsfeltet mellem Produktion, Lager, Salg og Kundeservice, hvor du drives af at skabe og udvikle relationer.
Du kan forholde dig kritisk til tingene og tør udfordre status quo samtidig med, at du får afsluttet dine opgaver med fokus på fælles mål og KPI’er.
Du bliver en del af ledergruppen i Supply Chain, og som leder hos Palsgaard kommer du også til at deltage på vores lederuddannelse, hvor du vil få værktøjer, der støtter dig i det daglige og dygtige lederkolleger at sparre med.
Du vil indgå i et globalt netværk på tværs af vores afdelinger og sites, hvor der vil være god mulighed for sparring og udvikling fagligt og personligt.
Da vi er en global organisation, forventes det, at du naturligt begår dig på både dansk og engelsk, mundtligt som skriftligt. Ligeledes ser vi gerne, at du er en erfaren bruger af MS Office/Excel og ERP-systemer (Dynamics AX og BI-værktøjer er en fordel).
Sidst men ikke mindst forudsætter stillingen, at du i ord og handling kan identificere dig med vores værdisæt; Loyalitet, Ansvarlighed og Engagement.
Som medarbejder kan vi tilbyde dig:
 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktions-
  virksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massage-
  ordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
 • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
 • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.
Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Torben Dahl-Hansen på tlf.: +45 2367 1918.
Ansøgning
Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig.
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.
Om Palsgaard
Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og non-food. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.
Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.
Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.
Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com
Palsgaard A/S, HR, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.palsgaard.com
©2000-2021 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2021