25. februar 2024  | Annoncør | Kontakt os
JobSupport - Din genvej til et nyt job!
Palsgaard
Elektriker/Automatiktekniker til aftenhold
Brænder du for at vedligeholde, fejlfinde og optimere produktionsudstyr og anlæg? Vil du være med til at sikre en stabil drift og udvikle vores anlæg i samarbejde med et stærkt team af erfarne elektrikere, teknikere og smede? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i Teknisk Service på Palsgaard.
Vi fordobler i de kommende år produktionskapaciteten gennem flytning af eksisterende procesudstyr, etablering af nye procesanlæg og nybyggeri.
For at understøtte denne vækst og være parat til fremtidens opgaver søger vi en selvstændig og faglig stærk elektriker/automatiktekniker.
Du bliver del af et højt specialiseret og kompetent team med 20 engagerede kolleger, der til dagligt sikrer effektivt vedligehold, fejlfinding, reparation, optimering og indkøring af vores produktions-/procesanlæg på fabrikkerne i Juelsminde.
Stillingen er på fast aftenskift mandag – torsdag kl. 14:30-23:00, hvor du vil indgå i det faste aftenteam, som har stor erfaring med det eksisterende udstyr. Du vil referere til lederen af el-teamet, Jacob Middelbo.
Dine opgaver vil primært være:
 • Service, vedligehold og forbedring af proces- og forsyningsanlæg.
 • Mindre ny-installationer inden for svag- og stærkstrøm.
 • Medvirke til at holde procesanlæg på en stadig høj teknisk standard.
Kandidatprofil:
Det er vigtigt, at du har flair for løsning af tekniske problemstillinger samt er grundig og effektiv i sin tilgang til opgaverne.
Du er uddannet elektriker, industrielektriker, automatik-
tekniker eller har lignende el-teknisk baggrund. Du har god erfaring med el og styrings-fejlfinding, og kendskab til procesindustrien er en fordel, men ikke et krav.
Du har hænderne skruet godt på og ser det som en udfordring, at nogle arbejdsopgaver vil være tværfaglige i samarbejde med aften-smeden og de øvrige kolleger i Teknisk Service og Produktionen.
Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, og det er afgørende, at du tager ansvar for de tildelte opgaver og sikrer, at de bliver afsluttet godt i samarbejde med dine kolleger i afdelingerne.
Som led i optimeringen og udviklingen af vores produktion vil du også indgå i projektgrupper, når der skal installeres nyt udstyr på Palsgaard.
Her vil du blive udfordret på dine færdigheder og faglige viden med ældre og helt nye produktionsanlæg, som Palsgaard installerer.
Vi sikrer naturligvis, at du bliver klædt godt på til at kunne varetage opgaverne, ligesom vi også tilbyder efteruddannelse i de emner, der er behov for, for at kunne udføre et godt stykke arbejde i dagligdagen.
Vi vægter et godt og uformelt arbejdsmiljø, og ønsker derfor en god ’Heartworking’ kollega, der tilgår opgaverne på en positiv og samarbejdsvillig måde. Samtidig kan du forklare og argumentere for fordelene ved de tekniske løsninger og dermed sikre en god dialog på tværs af faggrupper.
Som medarbejder kan vi tilbyde dig:
 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktions-
  virksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
 • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.
Er du interesseret?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Electrician Maintenance Manager, Jacob Middelbo på tlf. nr.: 6197 2358.
Ansøgning:
Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne noget fra dig.
Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.
Klik på "SØG JOBBET" nederst på siden.
Om Palsgaard
Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed, der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.
Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.
Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle.
Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.
Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com
Palsgaard A/S, HR, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.palsgaard.com
©2000-2024 JobSupport.
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
JobSupport ApS  -  Lautruphoej 1-3  -  2750 Ballerup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2024