20. januar 2022  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
SOS Børnebyerne
Erfaren kommunikatør til ambassadørarbejdet
SOS Børnebyerne søger en stærk kommunikationsprofil til at stå i spidsen for vores arbejde med goodwill-ambassadører samt til at styrke vores redaktionelle kapacitet.
Samarbejdet med vores goodwill-ambassadører er en central del af SOS Børnebyernes formidling af børnesagen til offentligheden og vores interessenter. Vores dygtige ambassadøransvarlige er flyttet til en anden landsdel og vi søger derfor en ny, skarp kommunikationsperson med udpræget sans for relationspleje til at stå i spidsen for drift og udvikling af indsatsen ift. vores ambassadører - der bl.a. tæller Remee S. Jackman, Søren Pilmark, Lars Brygmann, Jussi Adler-Olsen, Keld Heick og Mille Gori - og som samtidig kan indgå i vores øvrige kommunikations-, loyalitets- og brandingarbejde.
Vi sigter generelt mod at opruste på såvel ambassadørarbejdet som vores loyalitetskommunikation og redaktionelle output i det hele taget - og der bliver gode muligheder for selv præge stillingens indhold.
Du får en stribe yderst kompetente kolleger, der typisk har baggrund indenfor journalistik, kommunikation og fundraising. Stillingen er placeret i afdelingen Kommunikation & Partnerskaber, som varetager SOS Børnebyernes eksterne og interne kommunikation og branding på tværs af digitale platforme, presse og samarbejder med såvel virksomheder som velhavere - og altså også enkeltpersoner, der stiller deres personlige brand til rådighed til støtte for SOS Børnebyerne og vores arbejde for udsatte børn og familier samt børns rettigheder.
Stillingens indhold:
Som ambassadøransvarlig / kommunikatør kommer du til at varetage en bred vifte af opgaver fordelt over to primære områder:
Dels 1) det primære ansvar for SOS Børnebyernes ambassadørarbejde, herunder den løbende kommunikation med bestående ambassadører f.eks. om kampagner, rejser og rapportering om vigtige satsninger - og rekruttering af nye ambassadører efter husets ambassadørstrategi. Dertil ansvar for en årlig ambassadørevent, hvor vi dels siger tak for indsatsen og dels holder ambassadørerne ajour med vigtige begivenheder i organisationens liv nationalt og internationalt.
Og dels 2) allround redaktionelle opgaver som producent af journalistisk indhold til bl.a. fastholdelse af faddere, virksomhedspartnere og øvrige støtter samt koncernkommunikation og branding bredt set.
Du er formentlig...
  • En stærk journalist eller kommunikationsrådgiver, der har solid erfaring i at arbejde med f.eks. kulturpersonligheder og kendte mennesker, eksempelvis i redaktionel eller fundraising-sammenhæng - og som gerne selv allerede har et relevant netværk fra tidligere jobs.
  • En udadvendt og opsøgende person med udprægede people skills, gennemslagskraft og fremragende evner for personlig kommunikation - og som trives som en fisk i vandet med at opbygge og pleje relationer til organisationens ambassadører, støtter og netværk.
  • En solid skriver med en letflydende pen, der kan producere hurtigt og stilsikkert indenfor mange genrer, fra nyheds- og featureartikler over indhold til nyhedsbreve og SoMe-posts til indhold til f.eks. årsrapporter og donorrapportering.
  • En rutineret, selvstændig og samvittighedsfuld projektleder med gode evner for struktur, planlægning og opfølgning.
  • Rutineret i at arbejde på engelsk og har relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. journalist, cand.comm., cand.mag. i kommunikation, medievidenskab eller lignende.
  • En engageret og social kollega, der trives godt i en organisation med en uformel omgangstone og en ganske pæn portefølje af fredagsbarer, fester og andre sociale aktiviteter.
Vi tilbyder
til gengæld et job i en organisation, der arbejder for verdens bedste sag: Udsatte børn verden over.
Vi er et hus fyldt med dygtige ildsjæle med mange fagligheder - og gode muligheder for at ramme en fornuftig balance mellem et spændende og yderst meningsfuldt arbejdsliv og et velfungerende familieliv.
Om SOS Børnebyerne
SOS Børnebyerne giver forældreløse og udsatte børn en familie, en tryg barndom og en uddannelse. Vi er en af verdens største humanitære børneorganisationer og er til stede i 137 lande på fire kontinenter. I Danmark arbejder vi med fundraising, formidling og programarbejde. Organisationen har været igennem en positiv periode med gode resultater i et højt tempo, og vi håber, at du vil være med til at fortsætte udviklingen.
Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte Peter Hermann Kamph, Chef for Kommunikation og Partnerskaber, på telefon 20 77 65 90, hvis du har spørgsmål til stillingen.
Du kan læse mere om SOS Børnebyerne på www.sosbornebyerne.dk
Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde CV og en motiveret ansøgning. Ansøgningsfrist den 21. januar 2022 gennem nedenstående link.
Samtaler afholdes i slutningen af januar og start februar og stillingen ønskes hurtigst muligt.
SOS Børnebyerne er en dynamisk arbejdsplads, hvor du får indflydelse på dit eget arbejde i en meningsfuld hverdag med international berøringsflade. Vi værdsætter et uformelt, positivt og engageret arbejdsklima, og vi arbejder teambaseret. SOS Børnebyerne er en aktiv del af en international paraplyorganisation, der giver forældreløse og udsatte børn en tryg familie i 134 lande.
Du kan læse mere om SOS Børnebyerne på www.sosbornebyerne.dk.
©2000-2022 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2022