16. august 2022  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Folketinget
VVS-montør
Drifts- og Vedligeholdelsesenheden søger en kvalitetsbevidst og serviceminded VVS-montør til alsidige VVS-opgaver i Folketinget.
Du bliver tilknyttet vores driftskontor, som er et velfungerende team af 5 driftsassistenter, der koordinerer service- og vedligeholdelsesopgaver for alle Folketingets lokationer.
Du bliver en del af en helt unik arbejdsplads med stor bevågenhed, hvor du medvirker til at sikre høj kvalitet og dermed gode rammer for husets mange forskellige brugere.
Dine primære arbejdsopgaver
Du bliver den eneste VVS-montør i Folketinget og kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige teams af håndværkere i Drifts- og Vedligeholdelsesenheden. Du får en spændende hverdag, hvor du selv varetager VVS-opgaver, men også koordinerer de opgaver, der skal håndteres af eksterne VVS-montører. Ved større opgaver og projekter vil du stå for at validere tilbud fra eksterne VVS-leverandører, og du vil være ansvarlig for at følge op på leverandørernes opgavehåndtering.
Din arbejdsplads
Drifts- og Vedligeholdelsesenheden består af 37 medarbejdere fordelt på 7 teams, der varetager drifts- og vedligeholdelsesmæssige opgaver i forbindelse med Folketingets daglige drift.
Din profil
Helhedstænkning, fleksibilitet og selvledelse indgår som naturlige værdier i forhold til din opgaveløsning. Vi forventer desuden, at du
  • er uddannet VVS-montør eller lignende, og har erfaring med diverse VVS-opgaver,
  • har en venlig, serviceminded og løsningsorienteret indstilling over for kolleger, husets brugere og eksterne samarbejdspartnere,
  • kan trives i en hverdag, der både består af rutineopgaver, men også en del ad hoc-opgaver, som stiller krav til din fleksibilitet,
  • har en veludviklet situationsfornemmelse og er god til at videndele og kommunikere.
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til drift og vedligeholdelse af varmecentraler.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst.
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes. Sikkerhedsgodkendelsen skal kunne opretholdes gennem hele din ansættelse.
Information og ansøgning
Du kan høre mere om stillingen hos drifts- og vedligeholdelseschef Anders Theil, tlf. 3337 3738.
Du sender din ansøgning med cv, kopi af uddannelsespapirer og eventuelle anbefalinger via "Send ansøgning".
Ansøgningsfrist: fredag den 19. august 2022, kl. 12.00.
Vi forventer at holde samtaler i uge 37 og 38.
"Vi arbejder for det danske folkestyre" er formålet for Folketingets Administration. Vi er 467 ansatte i Folketingets Administration, som sammen arbejder for at skabe gode rammer for medlemmerne af Folketinget, og som samtidig arbejder for, at omverdenen kan følge med i Folketingets politiske arbejde. I vores tilgang til arbejdet er vi medlemsorienterede, selvledende og helhedstænkende.
Folketingets Administration ønsker at fremme ligestilling uanset køn, alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, religiøs overbevisning eller handicap.
Se endvidere www.folketinget.dk for yderligere oplysninger.
©2000-2022 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2022