29. november 2022  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
CARE
1-2 praktikanter til politik-teamet i foråret 2023
Vil du hjælpe verdens fattigste til at kunne stå imod klimaforandringerne, og vil du have konkret erhvervserfaring med politisk arbejde? - Så er du måske vores nye praktikant.
I CARE Danmark arbejder vi med at påvirke den politiske dagsorden, både herhjemme og ude i verden, til gavn for verdens fattigste og mest klimasårbare mennesker. Vi arbejder for, at Parisaftalen overholdes og FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling opnås, ligesom vi er til stede på landjorden med projekter og konkrete løsninger for fattige mennesker, der rammes af den globale opvarmning.
Vi forventer, at du i forvejen interesserer dig for politik, gerne klimapolitik, og har lyst til at indgå i et team med mange opgaver på bordet inden for et område, som nyder stor politisk opmærksomhed.
Praktikforløbet er en fuldtidsstilling, ulønnet og varer ca. 5 måneder svarende til et semester.
Hvad går stillingen ud på?
Vi definerer sammen en større opgave, som du skal bruge mest tid på i løbet af dit praktikophold. Men samtidig er der masser af andre opgaver, hvor vi har brug for din hjælp, fx:
  • Informationssøgning, research og bidrag til rapporter.
  • Skrivning af opslag og indlæg til medierne.
  • Udarbejdelse af notater, høringssvar og breve.
  • Forberedelse af møder mm..
I det politiske team er der for det meste travlt, men det er også sjovt at løbe hurtigt, når man kan se, at man er med til at flytte noget.
Hvad får du ud af det?
Du vil som praktikant i CARE Danmark få indsigt i arbejdet i en af verdens største humanitære NGO’er, og som del af det politiske team kommer du til at deltage i kommunikationsaktiviteter og lobbyarbejde.
Du får indblik og træning i konkret politisk arbejde og alle de redskaber, der er i den politiske ”værktøjskasse”.
Du vil få både danske og internationale kolleger og skabe dig et netværk for din videre karriere.
Hvem er du?
Du har politisk tæft, og det er en fordel, hvis du er i gang med en uddannelse med relevans for klima- og energiområdet, fx internationale udviklingsstudier, geografi, statskundskab, politisk kommunikation og ledelse eller lignende. Det er desuden en forudsætning, at du kan tale og skrive flydende dansk.
Tiltrædelse onsdag d. 1. februar 2023 eller efter aftale.
Yderligere information
Hvis du har spørgsmål, så kontakt John Nordbo, tlf. 61 27 07 45.
Ansøgningsfrist er mandag den 12. december kl. 22.00.
Send din ansøgning og dit CV til os via "Send ansøgning"
Hvem er vi?
CARE er en grøn udviklings- og nødhjælpsorganisation, som verden over støtter verdens fattigste og mest klimaudsatte mennesker i at skabe sig et godt og værdigt liv. Med klimatilpasning, uddannelse, akut nødhjælp og hjælp til selvhjælp er vi til stede både før, under og efter katastrofen. Gennem bæredygtige løsninger med både lokale organisationer og store virksomheder skaber vi sammen en grøn og retfærdig verden for alle.
CARE er en del af CARE International, der med sin tilstedeværelse i over 100 lande er en af verdens største humanitære organisationer. I 2021 nåede CARE International ud til flere end 100 millioner mennesker.
Læs mere på www.care.dk

Ansøgningsfrist
12. december 2022

Hjemmeside
care.dk

Kontakt
John Nordbo 61 27 07 45

©2000-2022 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2022