1. april 2023  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Din Forsyning A/S
DIN Forsyning - Sammen om en bæredygtig fremtid
Med kunden i centrum bidrager DIN Forsyning gennem dialog og samarbejde aktivt til en effektiv og bæredygtig håndtering af samfundsressourcerne - inden for drikkevand, spildevand, varme og genbrug.
Procesoperatør
Har du skruet hænderne rigtigt på? Er du omhyggelig og grundig i dit arbejde?
Er du måske oveni købet uddannet procesoperatør eller ønsker at blive det?
Så kan det være, det er dig, vi leder efter. Vi søger nemlig en procesoperatør til vores driftsteam, der hver eneste dag sikrer, at vores to store renseanlæg i Esbjerg renser spildevandet, som de skal.
Hvad skal du lave?
Du skal være med til at sikre, at vores to største renseanlæg i Esbjerg, Renseanlæg Øst og Renseanlæg Vest, kører, som de skal. Det er jobbet, hvor du er med til at gøre en forskel for miljøet og folkesundheden. Du bliver en vigtig del af at sikre en stabil og effektiv rensning af spildevandet, og du får samtidig muligheden for at være med til at præge udviklingen af de to renseanlæg. Du vil få din daglige gang på begge anlæg, og du kommer til at være der, hvor opgaverne er.
Spildevandsbranchen er en spændende branche i rivende udvikling, hvor du får masser af kolleger og gode muligheder for sparring og netværk.
Opgaver:
  • Varetage daglig drift og vedligehold af renseanlæg samt udstyr i samarbejde med kollegaer i driftsteamet.
  • Deltage i renoverings-, optimerings- og udviklingsprojekter.
På lidt længere sigt bliver du en del af vores vagtordning.
Hvem er du?
  • Du har teknisk snilde og kan omsætte teori til praksis – gerne i kombination med en håndværksmæssig baggrund, evt. som procesoperatør.
  • Du har evnen og lysten til at sætte dig ind i komplekse procesanlæg.
  • Du har flair for IT og må gerne have erfaring med brug af SRO.
  • Du har som minimum kørekort i kategori B og bopæl maks. 30 min. kørsel fra enten Renseanlæg Øst (Mådevej 52, 6705 Esbjerg Ø) eller Renseanlæg Vest (Vognsbøl Engvej 7, 6700 Esbjerg).
Er du ikke uddannet procesoperatør, skal du have lyst til at videreuddanne dig.
Det vil være en bonus, hvis du har kendskab til spildevandsområdet. Måske har du endda også erfaring med procesanlæg, systematisk vedligehold eller kendskab til procesanalyser/-instrumenter/ laboratoriearbejde.
Som menneske lægger vi vægt på, at du er grundig, struktureret og kan prioritere i opgaverne. Du er desuden initiativrig, nysgerrig og ambitiøs. Du ser muligheder frem for begrænsninger og synes, det er spændende at være med til at udvikle nye løsninger. Endelig har du gode sociale kompetencer og kan løse opgaver både alene og i samarbejde med andre.
Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen på følgende link, "klik her" eller kontakte driftsleder Lisbet Adrian på tlf. 21 46 24 28.
Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nedenfor.
Sidste frist er den 11-04-2023 kl. 08.00.
Vi holder samtaler den 19. og 20. april 2023. Ansættelsesstart pr. 1. juni 2023.
Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.
Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund.
Rejsen kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.
DINFORSYNING.DK
©2000-2023 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Lautruphoej 1-3  -  2750 Ballerup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2023