3. juni 2023  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Folketinget
Chauffør for Folketingets formand
Har du lyst til at arbejde for den øverste politiske ledelse af folkestyret? Er du ferm til at køre bil og har du et indbygget servicegen? Og er du af natur en, der brænder for at få andre til at lykkes? Så er jobbet som chauffør for Folketingets formand måske lige dig.
Spændende opgaver for den øverste ledelse i folkestyret
Chaufførteamet i Folketinget består af to chauffører, hvoraf den ene har valgt at gå på pension efter sommerferien. Vi søger derfor en ny kollega. Din primære opgave bliver at varetage kørslen af Folketingets formand sammen med den anden chauffør i teamet.
De to chauffører varetager dog også en lang række andre opgaver i Formands- og Direktionssekretariatet. Det drejer sig bl.a. om modtagelse af formandens officielle gæster, omvisning af gæsterne på Christiansborg, samt en række praktiske opgaver i sekretariatet, herunder almindelige kontoropgaver, økonomiopgaver m.v.
Kørsel af formanden er typisk mellem formandens bopæl og Folketinget samt kørsel til møder og andre aktiviteter, både i København og i resten af landet.
Chaufførteamet er en integreret del af de 16 medarbejdere i Formands- og Direktionssekretariatet. Formands- og Direktionssekretariatet består af 1 chef, 7 AC’ere, 5 kontormedarbejdere, 2 chauffører og 1 studentermedhjælp.
Sekretariatet tager sig af sekretariatsbetjening af Folketingets formand, Folketingets direktion og har endvidere ansvaret for pressehåndtering, intern kommunikation samt koordination af Folketingets udviklingsprojekter. Sekretariatet har også en protokolenhed, som tager sig af at planlægge og gennemføre de mange officielle besøg og arrangementer, der hvert år finder sted i Folketinget.
Din profil
Vi lægger vægt på, at du er en meget erfaren og dygtig bilist. Derudover forventer vi, at du
  • har gode køretekniske færdigheder, herunder et godt overblik og evne til at læse trafikken og planlægge kørslen.
  • er pålidelig, ansvarlig og udfører arbejdet professionelt.
  • har et godt humør, er hjælpsom og har gode samarbejdsevner.
  • arbejder struktureret, har ordenssans og kan bevare overblikket i pressede situationer.
  • har stor personlig integritet og mestrer fuld diskretion og forståelse for fortrolighedsspørgsmål.
  • er indstillet på meget varierende arbejdstider og på at stå til rådighed under chaufførvagter.
  • har chaufførerfaring - det er ikke et krav, men ses som en fordel.
  • behersker it på brugerniveau.
Det er en fordel at kunne tale godt engelsk, men ikke en forudsætning.
Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til det nødvendige niveau, og at du efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.
Det er endvidere en forudsætning for ansættelsen, at du gennemgår og består politiets køretekniske kursus, og at du efterfølgende gennemgår og består dette kursus årligt.
Endelig er det en forudsætning for ansættelsen, at du har gyldigt kørekort under hele din ansættelse.
Ansættelse snarest og gerne senest den 1. august 2023.
Information og ansøgning
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til sekretariats- og protokolchef Søren Koushede, tlf. 6162 3088 eller formandschauffør Kenneth Krohn Oldgreen, tlf. 6162 3907.
Ansøgning og CV bedes sendt elektronisk via "Søg stillingen" i stillingsopslaget.
Ansøgningsfrist: torsdag den 8. juni 2023, kl. 12.00.
Vi forventer at afholde 1. runde samtaler i uge 24-25 og 2. runde samtaler i uge 26. Der kan blive tale om forskellige former for tests i forbindelse med ansættelsesforløbet.
"Vi arbejder for det danske folkestyre" er formålet for Folketingets Administration. Vi er 467 ansatte i Folketingets Administration, som sammen arbejder for at skabe gode rammer for medlemmerne af Folketinget, og som samtidig arbejder for, at omverdenen kan følge med i Folketingets politiske arbejde. I vores tilgang til arbejdet er vi medlemsorienterede, selvledende og helhedstænkende.
Folketingets Administration ønsker at fremme ligestilling uanset køn, alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, religiøs overbevisning eller handicap.
Se endvidere www.folketinget.dk for yderligere oplysninger.
©2000-2023 Job-Support.dk Valid HTML 4.01 Transitional
Del på Facebook Del på Twitter
Send Ansøgning
Del på Google+ Del på LinkedIn
Job-Support.dk  -  Lautruphoej 1-3  -  2750 Ballerup  -  Danmark  -  +45 70 224 225
©2000-2023