2. juli 2020  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
44% af danskerne vil ikke bruge mere end 30 minutter til og fra arbejde.
Af Job-Support Danmark®

Arbejdsmarkedet: Transporttid er afgørende i rekruttering. 44% af danskerne vil ikke bruge mere end 30 minutter til og fra arbejde.

I en undersøgelse netop gennemført af Job-Support Danmark® er 7% af danskerne kun villige til at bruge indtil 15 minutter i transporttid til og fra arbejde. Tilsvarende 7% finder at transporttiden er uden betydning.

Mest overraskende er nok, at 44% af danskerne ikke er villige til at bruge mere end 30 min. til og fra arbejde, mens blot 25% er villige til at bruge mere end 45 minutter.


Undersøgelsen viste også, at størstedelen af danskere vurderede 16-30 minutter som den mest acceptable transporttid, mens blot 2% mente at mere end 60 minutter ville være acceptabelt.

”I en tid med voksende fokus på kvalitets tid med ens familie er det vel kun naturligt at folk ikke ønsker at spilde sin tid på vejene, i bus eller tog. Det er dog stadig skræmmende, at man som virksomhed har afskåret sig selv fra, at kunne rekruttere næsten halvdelen af arbejdsmarkedet, hvis blot afstanden mellem bopæl og arbejdspladsen er mere end 30 minutter. Alene her i Storkøbenhavn kan du jo ofte spilde en halv time ved blot at hænge i kø, så det viser med alt tydelighed at såfremt ønsker vi et mobilt arbejdsmarked, så bør vores infrastruktur nok tilpasses yderligere - uagtet om det er øst eller vest for Storebælt”, udtaler CEO. Ricki Vejsmose hos Job-Support Danmark®.

”At blot 2% finder det acceptabelt at bruge mere end 60 minutter viser jo også hvilke nærmest umulige udfordringer man kan ende op med have, hvis man som arbejdsgiver eksempelvis ønsker at centralisere nogle enheder og samtidig bibeholde ens nuværende medarbejderstab, som vi eksempelvis hørte om i forbindelse med ændringerne i SKAT.”, slutter Ricki Vejsmose.

Resultaterne stammer fra en ny undersøgelse gennemført via Job-Support Danmark® i juni måned 2007 og dækker svar fra 2.360 jobsøgende i Danmark.

Vedlagte bilag: Skematisk oversigt for undersøgelsesresultatet i Danmark.

Yderligere oplysninger: CEO. Ricki Vejsmose, Job-Support Danmark®, telefon 46 55 70 30, mobil 61 68 58 97, e-mail: Vejsmose@Job-Support.dk

Kort
om Job-Support Danmark®.

Job-Support Danmark® blev grundlagt i år 2000, og var den første jobportal herhjemme til at tilbyde grafisk opsatte stillingsannoncer på internettet. Job-Support Danmark® tilbyder i dag en lang række serviceydelser indenfor online-rekruttering og stillingsannoncering. Job-Support Danmark® er siden vokset til en af landets førende og mest benyttede jobportaler.


En stor andel af Danmarks Top500 virksomheder anvender i dag serviceydelser fra Job-Support Danmark® ved rekruttering af og annoncering efter kvalificerede medarbejdere, herunder virksomheder i top100 såsom bl.a.: Nordea, Arla Foods, Vestas, Velux, Rockwool international, Jyske Bank, Cheminova m.fl.

Job-Support.dk  -  Taastrup Hovedgade 56  -  2630 Taastrup  -  Danmark  -  +45 70 20 31 00
©2000-2020