20. januar 2021  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Det hele arbejdsmenneske
Det hele arbejdsmenneske Det hele arbejdsmenneske
Uanset hvor, i hvilken anledning og på hvilket tidspunkt, vil det enkelte individ gøre brug af en blanding af disse kompetencer. På jobbet er det overvejende de faglige og de sociale kompetencer, derhjemme er det overvejende de personlige og de sociale kompetencer, og i fritidsklubben er det ofte en god blanding af det hele, dog med fokus på de sociale kompetencer.
Henry L. Rasmussen, Coach og HR-konsulent
Karriere – lader du tilfældighederne styre?
Karriere – lader du tilfældighederne styre? Karriere – lader du tilfældighederne styre?
En del mennesker mistrives i den grad på deres job, at de bare vil have hjælp til hurtigst muligt at få et nyt job. De er næsten i panik. Deres umiddelbare strategi er, at skyde med spredehagl på det meste af det, der rør sig på jobmarkedet. Når man søger væk fra noget, er der temmelig stor risiko for at nissen flytter med. Så de ting du ikke kunne have i dit gamle job, vil måske også vise sig i dit nye job.
Susanne Teglkamp, Teglkamp & Co.
Pas på dig selv - om variation
Pas på dig selv - om variation Pas på dig selv - om variation
Indretningen af computerarbejdspladsen starter altid med arbejdsstolen. Du bruger den meget i løbet af en arbejdsdag, og derfor skal kvaliteten være ordentlig. Den gode arbejdsstol indbyder til varierende siddestillinger, og giver dig nogle individuelle indstillingsmuligheder, der passer til dine kropsdimensioner og arbejdsfunktioner.
Magasinet, På jobbet
1 ledige job hos Allevia - Tværfagligt Smertecenter
5 ledige job hos føtex
3 ledige job hos Bladkompagniet A/S
15 ledige job hos Region Nordjylland
2 ledige job hos DLG
1 ledige job hos TBWA Group Germany
0 ledige job hos Cheminova A/S
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2021