4. februar 2023  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Keeping it real! - det store regnskab
Keeping it real! - det store regnskab Keeping it real! - det store regnskab
Lad os lave et eksperiment. Hvad sker der, hvis vi sætter et døgn ind på kontoen og trækker de nødvendige gøremål som at spise, sove og arbejde fra, hvor meget tid vil der så være tilbage? Rapporter fra bl.a. American Bureau of Labor Statistics (årlig rundspørge blandt 14.000 Amerikanere, www.bls. gov) og National Sleep Foundation (www.sleepfoundation.org) giver et overraskende svar.
Magasinet, På Jobbet
Nyt stort ledighedsfald
Nyt stort ledighedsfald Nyt stort ledighedsfald
Ledighedsprocenten er faldet fra 5,0 til 4,8 pct. Den sæsonkorrigerede ledighed faldt med 4.300 fuldtidsledige fra februar til marts. Hermed var ledigheden i marts 133.500 fuldtidspersoner svarende til 4,8 pct. af arbejdsstyrken.
Malene Jensen, Danmarks Statistik
Corporate branding
Corporate branding Corporate branding
Lad os starte med et eksempel som alle kan forstå: Du skal bruge en håndværker og forhører dig lidt omkring. Du ender med to forskellige pristilbud – et fra Bent og et fra Sven. Bents tilbud er noget dyrere – faktisk 20% dyrere, men Bent er kendt for at komme, når han siger, han kommer og det er ordentligt arbejde, han leverer. Sven derimod er kendt for at love meget og holde lidt. Så du vælger nok Bent.
Direktør Otto. B. Christiansen, Dansk Annoncørforening
2 ledige job hos Kolding Kommune
14 ledige job hos Jammerbugt Kommune
1 ledige job hos Netto
5 ledige job hos Care
1 ledige job hos Johannes Fog A/S
58 ledige job hos Herning Kommune
7 ledige job hos DLG
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2023