9. august 2020  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Social ansvarlighed skal samle medarbejderne
Social ansvarlighed skal samle medarbejderne Social ansvarlighed skal samle medarbejderne
Et stigende antal virksomheder kæmper med at tiltrække og fastholde medarbejderne. Account director Kristina Johansson fra Integral Human Change anbefaler, at virksomhedernes HR- og marketingafdelinger går sammen om at skabe en kultur, der tager udgangspunkt i social ansvarlighed, som inddrager alle uanset niveau.
Peter Horn & Co.
Hvornår har du sidst givet din karriere et servicetjek?
Hvornår har du sidst givet din karriere et servicetjek? Hvornår har du sidst givet din karriere et servicetj..
Ideen med denne praktiske guide i karriereudvikling er at give dig mulighed for at stoppe op og gøre dig nogle refleksioner om hvilke mål, du har i dit arbejdsliv og få lagt en plan for, hvordan du opnår dine mål. Du kan bruge guiden på flere måder. Måske bruger du det som igangsætter for en udviklingssamtale med din chef, måske sætter du dig ned og prøver at arbejde alle spørgsmålene igennem. Det kan også være at du sætter dig ned sammen med en god kollega eller en professionel sparringspartner og arbejder guiden igennem. Fordelen ved at arbejde det igennem sammen med en anden er, at du kan få sparring og inspiration, der hvor det er svært. Ligesom du har mulighed for at få en forhåbentlig ærlig feedback.
Susanne Teglkamp, Teglkamp & Co.
Når en ”ægte” historiefortæller møder erhvervslivet
Når en ”ægte” historiefortæller møder erhvervslivet Når en ”ægte” historiefortæller møder erhvervslivet
Det er ikke mere end et par år siden at storytellingbølgen væltede over os, som den seneste af kommunikation- og reklame-branchens opfindelser; Ja, historier kan noget og de kan bruges som ledelsesværktøj! Snart stod de første konsulenter klar til at analysere, systematisere, modelisere og anvende fortællingskunsten som værktøj. Men hvad sker der når en fortæller tager rejsen den anden vej og ud fra sin kunst går erhvervslivet i møde?
-
8 ledige job hos LEO Pharma A/S
72 ledige job hos Gladsaxe Kommune
1 ledige job hos TBWA Group Germany
27 ledige job hos Brøndby Kommune
20 ledige job hos Hjørring Kommune
1 ledige job hos SOS Børnebyerne
18 ledige job hos Nyborg Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2020