23. april 2021  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Personale-ledelse hitter
Personale-ledelse hitter Personale-ledelse hitter
Tendensen bekræftes af andre tal fra Institut for Konjunkturanalyse (IFKA), der har spurgt virksomhederne hvilke kursusemner, der prioriteres højest. Ud over generel ledelse er de emner, der efterspørges mest til kursusvirksomhed, personlig udvikling, kommunikation og coaching.
Carsten Steno, Erhvervsbladet
Keeping it real! - det store regnskab
Keeping it real! - det store regnskab Keeping it real! - det store regnskab
Lad os lave et eksperiment. Hvad sker der, hvis vi sætter et døgn ind på kontoen og trækker de nødvendige gøremål som at spise, sove og arbejde fra, hvor meget tid vil der så være tilbage? Rapporter fra bl.a. American Bureau of Labor Statistics (årlig rundspørge blandt 14.000 Amerikanere, www.bls. gov) og National Sleep Foundation (www.sleepfoundation.org) giver et overraskende svar.
Magasinet, På Jobbet
Send virksomheden på slankekur
Send virksomheden på slankekur Send virksomheden på slankekur
Rigtig mange danske virksomheder arbejder i øjeblikket med at gennemføre Lean i deres virksomhed. Ifølge Dansk Industris produktivitetsundersøgelse for 2005 er tre ud af fire af de virksomheder, som deltog i undersøgelsen, enten i gang med et Lean-projekt eller planlægger at igangsætte det i år.
Vibeke L. Svansø, Erhvervsbladet
4 ledige job hos Herning Kommune
21 ledige job hos Middelfart Kommune
20 ledige job hos Næstved Kommune
1 ledige job hos Rotho Blaas GmbH/srl
1 ledige job hos Vordingborg Kommune
13 ledige job hos Morsø Kommune
20 ledige job hos Syddjurs Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2021