24. september 2022  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Talkrige er svært stof for journalister
Talkrige er svært stof for journalister Talkrige er svært stof for journalister
Talkrige breder sig i medierne, og journalister har ofte svært ved at gennemskue sagerne. Dårlig talforståelse er ikke hele forklaringen - journalisternes egne succeskriterier står også i vejen.
Kim Mesterton, Danmarks statistik
10 gode råd til facebook på jobbet
10 gode råd til facebook på jobbet 10 gode råd til facebook på jobbet
Facebook-brugen har bidt sig fast hos danskerne, og det bliver lederne i de danske virksomheder nødt til at forholde sig til. Derfor er spørgsmålet om nødvendigheden af at formulere et sæt retningslinjer for brugen af det sociale netværk kommet på dagsordenen mange steder.
Magasinet, På jobbet
44% af danskerne vil ikke bruge mere end 30 minutter til og fra arbejde.
44% af danskerne vil ikke bruge mere end 30 minutter til og fra arbejde. 44% af danskerne vil ikke bruge mere end 30 minutter..
I en tid med voksende fokus på kvalitets tid med ens familie er det vel kun naturligt at folk ikke ønsker at spilde sin tid på vejene, i bus eller tog. Det er dog stadig skræmmende, at man som virksomhed har afskåret sig selv fra, at kunne rekruttere næsten halvdelen af arbejdsmarkedet, hvis blot afstanden mellem bopæl og arbejdspladsen er mere end 30 minutter.
Job-Support Danmark®
6 ledige job hos Morsø Kommune
17 ledige job hos Herlev Kommune
1 ledige job hos SOS Børnebyerne
14 ledige job hos Region Nordjylland
2 ledige job hos Din Forsyning A/S
9 ledige job hos Høje-Taastrup Kommune
1 ledige job hos Vordingborg Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2022