3. juni 2023  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Røgfri arbejdsplads
Røgfri arbejdsplads Røgfri arbejdsplads
Begrebet røgfri arbejdsplads dækker over forskellige grader af rygemuligheder og beskyttelse mod passiv rygning. I Brøndby Kommune må de ansatte ikke ryge indendørs, men det er muligt for dem at ryge i det fri - med mindre gældende lovgivning tilsiger andet. Formålet med at indføre røgfrie arbejdspladser er at beskytte mod passiv rygning, men mange virksomhederne håber også, at det får rygerne til at stoppe med at ryge.
Magasinet, På Jobbet
Arbejdsforhold afhænger af ejerforhold
Arbejdsforhold afhænger af ejerforhold Arbejdsforhold afhænger af ejerforhold
Størrelse afhænger af ejerskab Men det er ikke den store nyhed i undersøgelsen. Det der kommer som en virkelig overraskelse for forskerne er, at betydningen af virksomhedens størrelse afhænger af virksomhedernes ejerskab. Altså om de er privat- eller offentligt ejede, men særligt om de er selvstændige eller for eksempel er en lille filial til en større koncern.
Magasinet, På jobbet
Ingen loyalitet på det danske arbejdsmarked
Ingen loyalitet på det danske arbejdsmarked Ingen loyalitet på det danske arbejdsmarked
På den ene side er det skræmmende at så mange i Danmark og Skandinavien faktisk næsten hellere vil arbejde hos konkurrenten end på deres nuværende arbejdsplads. Det kunne tyde på at udtrykket “græsset er altid grønnere hos naboen” faktisk lever i bedste velgående på arbejdsmarkedet. På den anden side viser det vel også med alt tydelighed, at vi ikke længere betragter vore konkurrenter som egentlige modstandere, men mere som en form for kollegaer«, udtaler Ricki Vejsmose hos Job-Support Danmark®.
-
2 ledige job hos Folketinget
7 ledige job hos TV2 Danmark A/S
0 ledige job hos Cheminova A/S
26 ledige job hos Odsherred Kommune
28 ledige job hos Horsens Kommune
5 ledige job hos føtex
0 ledige job hos KFUM og KFUK i Danmark
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2023