20. september 2021  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
4 ud af 5 ledige vil gerne i arbejde - på visse betingelser
4 ud af 5 ledige vil gerne i arbejde - på visse betingelser 4 ud af 5 ledige vil gerne i arbejde - på visse beti..
4 ud af 5 ledige vil gerne have et job. De fleste vil hurtigt i gang og er aktivt søgende. Samtidig stiller de fleste ledige betingelser for at acceptere et job. Meget få er fx parate til at flytte eller acceptere lange rejsetider.
Social Forsknings Instituttet (SFI)
MT Højgaard ser på polsk arbejdskraft
MT Højgaard ser på polsk arbejdskraft MT Højgaard ser på polsk arbejdskraft
Vi er gået i gang med systematisk at undersøge, hvorfra vi kan finde endnu flere velkvalificerede medarbejdere til vores byggeprojekter. Og vi undersøger aktuelt, hvilke udfordringer og muligheder det polske arbejdsmarked byder på. Vi har i koncernen traditionelt anvendt udenlandsk arbejdskraft til mange projekter. Vi har rekrutteret i eksempelvis Sverige og Tyskland. Og da vi var med til at bygge Storebæltsforbindelsen, var der rigtig mange forskellige nationaliteter repræsenteret i vores medarbejderstyrke, siger MT Højgaards adm. koncerndirektør Kristian May.
Bt
Bog: Jobsøgning
Bog: Jobsøgning Bog: Jobsøgning
Du er ikke en køber, der skal have et job - du er en sælger, der tilbyder sin arbejdskraft. Det er præcist budskabet i denne bog. Bent Schiødte Jørgensen har mange års erfaring fra begge sider af skrivebordet og øser af sin viden om kommunikation, forhandlingsteknik, ansættelseskontrakter, menneskekendskab – og alt sammen sat i scene med anekdoter og et snert af humor, der holder læseren fanget.
Bent Schiødte Jørgensen, Forlaget Globe
13 ledige job hos Næstved Kommune
8 ledige job hos Helsingør Kommune
22 ledige job hos Struer kommune
10 ledige job hos Region Nordjylland
5 ledige job hos Bilka
1 ledige job hos Folketinget
11 ledige job hos Høje-Taastrup Kommune
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2021