6. december 2021  | Annoncør | Kontakt os
Job-Support.dk - Din genvej til et nyt job!
Søg artikel
Virksomhedssøgning A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å #
Udsnit af artikelsamling
Arbejdsforhold afhænger af ejerforhold
Arbejdsforhold afhænger af ejerforhold Arbejdsforhold afhænger af ejerforhold
Størrelse afhænger af ejerskab Men det er ikke den store nyhed i undersøgelsen. Det der kommer som en virkelig overraskelse for forskerne er, at betydningen af virksomhedens størrelse afhænger af virksomhedernes ejerskab. Altså om de er privat- eller offentligt ejede, men særligt om de er selvstændige eller for eksempel er en lille filial til en større koncern.
Magasinet, På jobbet
Ansatte får løn for at surfe privat
Ansatte får løn for at surfe privat Ansatte får løn for at surfe privat
Set i forhold til en lignende undersøgelse foretaget af ComON for halvandet år siden bliver der i dag brugt flere minutter på nettet i arbejdstiden. I dag bruger 58,4 procent af de ansatte mere end et kvarter om dagen på privat surferi. I juni 2004 var tallet 52,1 procent.
Anders Holt Petersen
Fokus på: Depression
Fokus på: Depression Fokus på: Depression
Moderne forskning tyder på, at depression skyldes, at der kommer ubalance i samarbejdet mellem forskellige hjernecentre. Det kan ske på mange forskellige måder. For eksempel vil stress og forskellige psykologiske belastninger, vi er udsat for, påvirke denne balance.
Magasinet, På jobbet
21 ledige job hos Nyborg Kommune
3 ledige job hos Kolding Kommune
6 ledige job hos Palsgaard A/S
7 ledige job hos Sønderborg Kommune
2 ledige job hos Comby A/S
13 ledige job hos Langeland Kommune
0 ledige job hos KFUM og KFUK i Danmark
Job-Support.dk: Tusindvis af aktuelle job gør det muligt for kandidater fra alle erhverv, at finde det helt rigtige job gennem
Job-Support.dk. Udover at kunne finde dit drømmejob, så tilbyder Job-Support.dk også værdifulde tips omkring karriere, CV,
arbejde, ansøgning og jobsøgning. Job-Support.dk er en Cookie Free Zone, så brugernes adfærd overvåges og moniteres ikke.
Job-Support.dk
©2000-2021