Sådan arbejder World Animal Protection

Vores vision: En verden, hvor dyrevelfærd respekteres og dyremishandling er stoppet

I World Animal Protection arbejder vi for at bekæmpe dyremishandling verden over. Vi arbejder direkte med dyr og med de mennesker, organisationer og myndigheder, der har indflydelse og kan sikre, at dyr bliver behandlet med respekt og medfølelse.

Vi gør livet bedre for dyr ved at:

  • stoppe dyremishandling og dyrs lidelser over hele verden
  • hjælpe verden til at se, hvor vigtige dyr er for os alle sammen
  • få lokalsamfund og regeringer til at sætte en stopper for dyrs lidelser

Vi arbejder lokalt

Vi forbedrer dyrs liv og forebygger dyremishandling ved at arbejde direkte med lokalsamfund og dyreejere. Vi er aktive i omkring 50 lande, hvor vi opnår resultater ved at samarbejde med lokale partnere i felten.

Vi arbejder globalt

Vi har rådgivende status i det Europæiske Råd, og vi samarbejder dels med regeringer, dels med organer som FN, FAO (FN's Fødevare- og landbrugsorganisation) og OIE (Verdensorganisationen for Dyresundhed).

Vi samarbejder således med aktører, der har kapacitet til at forbedre velfærden for millioner af dyr. Det giver os en unik position, hvor vi kan sætte dyr og deres velfærd i centrum i de mest afgørende internationale debatter. En af vores opgaver er i denne forbindelse at belyse og bevise sammenhængene mellem god dyrevelfærd og fremgangsrig bæredygtig udvikling.

Vi rykker ud ved katastrofer

Når katastrofen rammer, sørger vi for, at dyr ikke bliver glemt i redningsindsatsen. Dette arbejde er meget vigtigt for dyrenes ejere, der tit er afhængige af deres dyr for at kunne genopbygge deres liv efter katastrofen. Vi samarbejder med partnerorganisationer, regeringer, myndigheder, humanitære organisationer og internationale organer, og med over 50 års erfaring er vi den største organisation, der sætter ind med katastrofehjælp til dyr - både hvad angår akut hjælp og risikominimering i lande, der ofte rammes af katastrofer.

Vi gør det sammen

I World Animal Protection er vi dedikerede til at forbedre livet for dyr, og vi inspireres af vores støtters engagement i dyrebeskyttelse. Sammen skaber vi en verden, hvor dyrs vilkår og behov har betydning.

Vores værdier

  • Dyr har biologisk bestemte instinkter, interesser og adfærd og kan føle smerte og stress.
  • Hvert enkelt dyr har en iboende værdi, og det er menneskers ansvar at sørge for, at dyrs velfærd bliver respekteret og beskyttet.
  • Dyr i menneskers varetægt skal leve deres liv fri for lidelser, der kan undgås.
  • Dyr i menneskers varetægt skal leve under hensyntagen til deres psykologiske og fysiologiske behov og deres naturlige adfærd skal tilgodeses.

Her bor vi

World Animal Protection har 17 kontorer i verden. Vi er p.t. 15 ansatte på det danske kontor i København. Kontorets telefontid er mandag-torsdag: 9.00-17.00 og fredage 9.00-15.30.

Følg World Animal Protection på internettet Følg World Animal Protection på internettet
Følg World Animal Protection på Facebook Følg World Animal Protection på Facebook
Følg World Animal Protection på Youtube Følg World Animal Protection på Youtube
Følg World Animal Protection på Job-Support Følg World Animal Protection på Job-Support

World Animal Protection
BESKYTTELSE AF
VERDENS DYR
©2000-2020 Job-Support A/S Valid HTML 4.01 Transitional